Τα πρώτα χιλιόμετρα του μονοθεσίου της Alfa Romeo Racing

Τα πρώτα χιλιόμετρα του μονοθεσίου της Alfa Romeo Racing

Στην πίστα του Φιοράνο βρέθηκε η αποστολή της ομάδας, με το μονοθέσιο να συμπληρώνει 33 γύρους.

Στην πίστα του Φιοράνο πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του νέου μονοθεσίου της Alfa Romeo Racing. Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν αυτός που ετοίμαζε το αυτοκίνητο, με τον Αντόνιο Τζιοβινάτζι από τη μεριά του να παρευρίσκεται στο αεροδρόμιο για να παραλάβει το τελευταίο εξάρτημα που χρειαζόταν η ομάδα για να το ολοκληρώσει. Στα πλαίσια της προετοιμασίας, τηρήθηκε το όριο των 100 χιλιομέτρων, με το αυτοκίνητο να συμπληρώνει συνολικά 33 γύρους.

Ο Σιμόνε Ρέστα, Τεχνικός Διευθυντής της Alfa Romeo Racing, τόνισε. «Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε για πρώτη φορά στην πίστα με το νέο μας μονοθέσιο. Εστιάσαμε στην αεροδυναμική απόδοση, τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου, καθώς και σε ελέγχους σχετικούς με τα συστήματα ψύξης. Συνολικά ολοκληρώσαμε 33 γύρους και θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που συλλέξαμε, έτσι ώστε να έχουμε μία βάση για το πώς οι νέοι κανονισμοί επηρεάζουν τη συμπεριφορά του μονοθεσίου μας».

Από την πλευρά του ο Κίμι Ραϊκόνεν, κατέληξε. «Είχαμε μια καλή ημέρα στην πίστα. Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστούμε φέτος είχε καλή αίσθηση και μπόρεσα να έχω μία πρώτη γεύση από αυτό. Θα δουλέψουμε πάνω σε μερικές τελευταίες λεπτομέρειες και ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα το νέο μονοθέσιο».

Πηγή: Alfa Romeo Racing

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ