Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Racing C38

Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Racing C38

Στις δηλώσεις τους, τόσο τα υψηλόβαθμα στελέχη όσο και οι οδηγοί, ανέβασαν τον πήχη.

Στην αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου, του C38 προχώρησε πριν από μερικές ημέρες η Alfa Romeo Racing. Οι αλλαγές είναι πολλές, μεταξύ άλλων και η ονομασία της ομάδας, καθώς πέρυσι «αναγνωριζόταν» διαφορετικά.

Νέο Όνομα: Η Alfa Romeo Sauber F1 Team ονομάζεται Alfa Romeo Racing. Η δομή και το ιδιοκτησιακό καθεστώς παραμένουν αμετάβλητα.

Νέοι οδηγοί: Πρόκειται για τους Κίμι Ραϊκόνεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι και έχουν τα παρατσούκλια «Iceman» και «Giovi» αντίστοιχα. Λόω της νέας ονομασίας, ο Φινλανδός θα οδηγεί τη «Stelvio» με το Νο.7, ενώ ο Ιταλός την «Giulia» με το Νο.99.

Νέα εμφάνιση: Οι αποχρώσεις του μονοθεσίου είναι διαφορετικές και συνδυάζουν το μπλε-λευκό της Sauber με το κόκκινο της Alfa Romeo.

Νέοι χορηγοί: Το 2019 αποτελεί μια νέα εποχή στην ιστορία της ομάδας και ως εκ τούτου, πολλοί είναι οι συνεργάτες που την υποστηρίζουν.

Δηλώσεις

 Φρεντερίκ Βασέ, Επικεφαλής της Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την Alfa Romeo Racing C38 – ένα μονοθέσιο που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλα τα μέλη της ομάδας, στη βάση μας στην Ελβετία, αλλά και στην πίστα. Τα νέα χρώματα είναι ακόμα πιο δυναμικά, ενώ χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τα λογότυπα των νέων υποστηρικτών μας που ενισχύουν την προσπάθειά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για να δημιουργηθεί το μονοθέσιο. Τους ευχαριστώ για τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό τους, για την αποστολή της ομάδας μας και το σπορ. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την πρόοδο και να φέρουμε καλά αποτελέσματα στη μάχη του νέου πρωταθλήματος».

Σιμόνε Ρέστα, Τεχνικός Διευθυντής Alfa Romeo Racing: «Από τη στιγμή που εντάχθηκα στην ομάδα την προηγούμενη χρονιά, είδα να παρουσιάζουμε πρόοδο σε όλα τα επίπεδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω το αποτέλεσμα αυτής της σκληρής δουλειάς, τη νέα Alfa Romeo Racing C38. Όλα τα τμήματα συνεργάστηκαν άψογα και όλη η ομάδα κινήθηκε στην ίδια κατεύθυνση. Έχουμε θέσει φιλόδοξους στόχους για αυτή τη χρονιά, η οποία φέρνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς, κυρίως όσον αφορά στον τομέα της αεροδυναμικής. Έχουμε δύο εξαιρετικούς οδηγούς και ανυπομονούμε για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους».

Κίμι Ραϊκόνεν (Νο.7): «Το μονοθέσιο δείχνει πάρα πολύ ωραίο. Τα χρώματα είναι όμορφα και πολλοί νέοι χορηγοί έρχονται να υποστηρίξουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους. Οι πρώτες επαφές με το αυτοκίνητο είναι απόλυτα θετικές».

Αντόνιο Τζιοβινάτζι (Νο.99): «Νομίζω πως είναι ένα όμορφο μονοθέσιο με όμορφους και καθαρούς χρωματισμούς. Είναι το πρώτο μου μονοθέσιο της Formula 1 με το οποίο συμμετέχω στο πρωτάθλημα και έτσι είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Έχουμε πολλούς νέους χορηγούς και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας».

Πηγή: Alfa Romeo Racing

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ