Το Abarth 595 κέρδισε στα ισπανικά Best Car Awards

Το Abarth 595 κέρδισε στα ισπανικά Best Car Awards

Αναδείχτηκε καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία «City Car», για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Διάκριση για το Abarth 597, καθώς ανακηρύχτηκε καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία «City Car» των βραβείων Best Car Awards της Ισπανίας. Ο θεσμός έχει «ζωή» 26 χρόνων και ψηφίζουν οι αναγνώστες των περιοδικών «Autopista», «Automovil», «Coche Actual» και «Autovia». Μάλιστα, στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Fiat 500.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Λούκα Ναπολιτάνο, επικεφαλής των Fiat και Abarth στην περιοχή EMEA, τόνισε. «Είμαστε πολύ περήφανοι για την κατάκτηση αυτού του πολύ σημαντικού βραβείου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Επιβεβαιώνεται ότι το μικρό μας μοντέλο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ιταλικής δημιουργικότητας, του σπορ χαρακτήρα και της προσοχής στη λεπτομέρεια, στοιχείων που εκτιμώνται από τους Ισπανούς αναγνώστες.

Αυτή η νίκη παράλληλα δείχνει την αυξανόμενη δημοτικότητα της μάρκας και εκτός Ιταλίας: πέρυσι πωλήθηκαν 23.500 Abarth στην Ευρώπη με αύξηση 36,5%, αριθμός ρεκόρ για τη μάρκα. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε πολλές αγορές, με εκείνη της Μεγάλης Βρετανίας να επιτυγχάνει αύξηση 27% (5.600 αυτοκίνητα), όπως 27% αύξηση πέτυχε και η αγορά της Ισπανίας με 1.450 αυτοκίνητα. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους για το 2019, χρονιά που γιορτάζουμε τα 70ά γενέθλια της Abarth».

Να σημειωθεί πως το βραβείο προστίθεται σε μια μακρά λίστα διακρίσεων του 595, καθώς σε Γερμανία και Ελβετία, βραβεύτηκε ως Best Car 2019.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ