Νέα νίκη για το Abarth 124 rally

Νέα νίκη για το Abarth 124 rally

Μετά τις νίκες του στα ράλι Μόντε Κάρλο και Κορσικής, το αυτοκίνητο μπόρεσε να κερδίσει και στο Σαν Ρέμο, μέσω των Μπρατσόλι/Φενόλι.

Την αήττητη πορεία του συνεχίζει το Abarth 124 rally, το οποίο μετά τις νίκες του στα ράλι Μόντε Κάρλο και Κορσικής, αναδείχτηκε πρώτο και στο ράλι Σαν Ρέμο, αναφορικά με τον θεσμό FIA R-GT Cup.

Οι Ενρίκο Μπρατσόλι/Μανουέλ Φενόλι τερμάτισαν πρώτοι στον αγώνα και έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Το φετινό ράλι Σαν Ρέμο ήταν αρκετά δύσκολο, λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ΕΔ. Οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες τόσο σε στεγνές όσο και σε βρεγμένες επιφάνειες, με τις τελευταίες να τους δυσχεραίνουν, καθώς έπρεπε να επιλέξουν τα κατάλληλα ελαστικά. Εν τέλει, οι επιλογές του πληρώματος ήταν σωστές και τους βοήθησαν να τερματίσουν πρώτοι.

Ο επόμενος αγώνας του FIA R-GT Cup διεξάγεται στην Κροατία, στο ράλι Delta στην Κροατία στις 7-8 Ιουνίου. Παράλληλα, την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνα του ERC στους Κανάριους Νήσους, που θα είναι και πρώτος για το Abarth Rally Cup 2019.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ