Άνοιξε η αυλαία του Abarth Rally Cup

Άνοιξε η αυλαία του Abarth Rally Cup

Οι Ισπανοί οδηγοί ήταν εκείνοι που κυριάρχησαν στον αγώνα των Κανάριων Νήσων, που παράλληλα αποτέλεσε τον πρώτο για το Abarth Rally Cup.

Στους Κανάριους Νήσους δόθηκε η συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που παράλληλα αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα για το φετινό Abarth Rally Cup. Στην κορυφή του θεσμού της Abarth βρέθηκαν οι Αλμπέρτο Μονάρι/Αλμπέρο Τσαμόρο με το Abarth 124 rally της SMC Junior Motorsport. Επικράτησαν στις κατηγορίες RC2 και R-GT και κατέλαβαν τη 16η θέση στη γενική κατάταξη.

Το ισπανικό πλήρωμα ως εκ τούτου, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και του ισπανικού, στην κατηγορία των οχημάτων με πίσω κίνηση.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Κάρλος Γκαρσία Πέρεθ/Ζόρντι Ντίας Νεγκρίν, ενώ στην τρίτη και την τέταρτη, οι Ντάριους Πολόνσκι/Λούκας Σίτεκ και οι Αντρέα Νουσίτα/Μικέλε Φεράρα, Πολωνοί και Ιταλοί αντίστοιχα.

Δηλώσεις οδηγών

 Αλμπέρτο Μονάρι: «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη νίκη και την υποστήριξη των θεατών. Η έκδοση του Abarth 124 rally για το 2019 προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση, ενώ είναι και πιο φιλική σε κάθε είδους διαδρομή».

Κάρλος Γκαρσία Πέρεθ: «Σε αυτούς τους δρόμους ξεκίνησα την αγωνιστική μου εμπλοκή και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Η απόδοση του Abarth 124 rally, με το οποίο αγωνίστηκα για πρώτη φορά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη».

Ντάριους Πολόνσκι: «Μετά την έξοδο που είχα στην πρώτη ειδική του αγώνα, εστίασα στο να εξοικειωθώ με αυτό το εξαιρετικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Η εμπειρία που κέρδισα θα είναι πολύ χρήσιμη για τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος».

Αντρέα Νουσίτα: «Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά στο δεύτερο σκέλος νομίζω ότι έδειξα τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, το οποίο τις δύο περασμένες χρονιές μου χάρισε μεγάλες επιτυχίες».

Ο επόμενος αγώνας του Abarth Rally Cup διεξάγεται στη Λετονία, το διάστημα 24-26 Μαΐου.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ