Νίκες της Nissan στο Simola Hill Climb

Νίκες της Nissan στο Simola Hill Climb

Η ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια τόσο στην κατηγορία Modified Saloon, όσο και στη Supercar.

Στο Simola Hill Climb μετείχε η Nissan, η οποία μπόρεσε να αναδειχτεί νικήτρια στις κατηγορίες Modified Saloon και Supercar. Στην πρώτη, νικητής στέφθηκε ο Φράνκο Σκριμπάντε με GT-R, καθώς κυριάρχησε και τις δύο ημέρες του αγώνα, σημειώνοντας νέο ανεπίσημο ρεκόρ 38,551δλ. στα προκριματικά.

Νικητής ήταν και στον τελικό χρόνο της διαδρομής των 1,9 χιλιομέτρων, με 39.342δλ., όντας ο μόνος που «κατέβηκε» τα 40 με όχημα παραγωγής.

Στην κατηγορία Road Cars και Supercars, ο Ρέγκχαρτ Ρόετς πήρε τη νίκη με χρόνο 44,094 δλ.

Να σημειωθεί πως στην κατηγορία Modified Saloon, οκτώ από τους εννέα συμμετέχοντες, επέλεξαν να έχουν διάθεσή τους GT-R.

«Η τελευταία μέρα αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, με αρκετές καθυστερήσεις και με μια τελική διαδρομή στο σκοτάδι. Παρά ταύτα, οι αγωνιζόμενοι με Nissan έδειξαν το «κράμα» τους και κέρδισαν τους ανταγωνιστές από την Jaguar, τη Ferrari, τη Lamborghini και πολλές άλλες μάρκες», ήταν τα λόγια του Γιάνους Γιάνσε φαν Ρένσμπουργκ, Διευθυντή Marketing της Nissan για τα premium και performance αυτοκίνητα.

Αναφορικά με την κατηγορία B9 για SUV και pick-ups, ο Τέρενς Μας κέρδισε το πρώτο του τρόπαιο ανάβασης, καθώς αναδείχτηκε νικητής με ένα Navara, κατασκευασμένο για συμμετοχή στο ράλι Ντακάρ.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ