Στη λίστα του Wards το Nissan Kicks

Στη λίστα του Wards το Nissan Kicks

Το μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή, ξεχώρισε για μια σειρά στοιχείων που διευκολύνουν τη διαμονή του οδηγού στην καμπίνα.

Μετά από αξιολόγηση 33 οχημάτων με νέους ή ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους, το Nissan Kicks ξεχώρισε για μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως είναι η ποιότητα των ραφών του, οι μαλακές επιφάνεις στο ταμπλό και το Intelligent Around View Monitor, που διευκολύνει τον οδηγό να δει ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ξεχώρισε επίσης το σύστημα ήχου Bose Personal Plus, που διαθέτει ηχεία Bose UltraNearfield 2,5 ιντσών στο προσκέφαλο του οδηγού.

Από εκεί και πέρα, το Kicks διαθέτει μοντέρνο και απλό σχεδιασμό, με κονσόλα σε σχήμα «πτερυγίου», η οποία φιλοξενεί μια οθόνη επτά ιντσών, ενώ εξοπλίζεται με σύστημα ψυχαγωγίας, που παρέχει δυνατότητα σύνδεσης smartphone, ενώ είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto.

Αναφορικά με την ασφάλεια που παρέχει, το Intelligent Emergency Braking διατίθεται στάνταρ σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού, μαζί με επτά αερόσακους και κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον, στην έκδοση Kicks SR, περιλαμβάνεται τόσο το Blind Spot, όσο και το Rear Cross Traffic.

Τα ετήσια βραβεία του περιοδικού αυτοκινήτου Wards, παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ