Η νέα BMW X4 M competition αποτελεί το BMW M Award

Η νέα BMW X4 M competition αποτελεί το BMW M Award

Θα δοθεί στο τέλος της σεζόν του MotoGP στον αναβάτη με τους περισσότερους πόντους βάσει των προκριματικών διαδικασιών.

Η νέα BMW X4 M competition είναι το αυτοκίνητο που θα δοθεί στο τέλος της σεζόν του MotoGP και πιο συγκεκριμένα, στον αναβάτη με τα καλύτερα αποτελέσματα που θα έχει στα επίσημα δοκιμαστικά και βάσει πόντων που θα έχει συλλέξει. Η αποκάλυψη του φετινού BMW M Award πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία και πρόκειται για το προαναφερθέν μοντέλο, απόχρωσης Toronto κόκκινης μεταλλικής.

Η BMW X4 M competition εφοδιάζεται με τον πιο ισχυρό 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο της οικογένειας Μ. Είναι τεχνολογίας TwinPower Turbo, ισχύος 510 ίππων με ροπή 600Nm. Συνεργάζεται με το 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και χρησιμοποιεί το σύστημα M xDrive all-wheel-drive για να μεταδίδει την κίνηση στον δρόμο. Η BMW X4 M competition επιταχύνει έως τα 100 χ.α.ω. σε 4,1δλ.

Το αυτοκίνητο που θα δοθεί στον αναβάτη με τα καλύτερα αποτελέσματα στα προκριματικά, διαθέτει δερμάτινο γκρι Merino Adelaide εσωτερικό, ενώ προσφέρεται με σπορ καθίσματα Μ, με το M Competition Package και το σπορ πακέτο συστήματος εξαγωγής Μ. Επίσης, διαθέτει και Carbon Exterior Package.

Ο θεσμός BMW M Award διοργανώνεται για 17η φορά. Ο ρέκορντ-μαν είναι ο Μαρκ Μάρκεθ, που τον έχει κερδίσει έξι συνεχόμενες φορές και ακολουθούν οι Βαλεντίνο Ρόσι και Κέισι Στόνερ με τρεις. Ο Χόρχε Λορένθο έχει κερδίσει το βραβείο δύο φορές, ενώ από μία οι Σέτε Ζιμπερνάου και Νίκι Χέιντεν.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ