Ατυχίες για την Audi στο Μονακό

Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι καλό στο Πριγκιπάτο η γερμανική εταιρεία και πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα του πρωταθλήματος Formula E.


Ατυχίες για την Audi στο Μονακό | to10.gr

Στο Μονακό, στο μικρότερο χιλιομετρικά E-Prix, δόθηκε η συνέχεια του πρωταθλήματος Formula E, με την Audi να μην αποσπά κάτι καλό, καθώς οι δύο οδηγοί της Audi Sport ABT Schaeffler στάθηκαν άτυχοι.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Οι κατατακτήριες δοκιμές δεν ευνόησαν τους οδηγούς που βρίσκονται πλησίον στην κορυφή, καθώς ήταν οι πρώτοι που βγήκαν στην πίστα, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα στην εκκίνηση.

Για του λόγου το αληθές, ο Λούκας ντι Γκράσι ξεκίνησε τον αγώνα από τη 13η θέση και ο Ντάνιελ Αμπτ από τη 16η. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να προσπεράσουν αρκετούς αντιπάλους τους, αλλά ο Ντι Γκράσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κι ενώ βρισκόταν όγδοος, καθώς ο οδηγός της BMW, Αλεξάντερ Σιμς, τον ώθησε στις μπαριέρες.

Όσον αφορά στον Αμπτ, τερμάτισε όγδοος, αλλά χρεώθηκε με ποινή και έπεσε 15ος. Αναφορικά με την Audi Envision Virgin Racing, τόσο ο Ρόμπιν Φρίινς όσο και ο Σαμ Μπερντ, εγκατέλειψαν λόγω επαφών.

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στο Βερολίνο, στις 25 Μαΐου. Πέρυσι, σε αυτόν τον αγώνα η Audi έκανε το 1-2, ενώ είχε κατακτήσει και την pole position, σημειώνοντας παράλληλα τον ταχύτερο γύρο.

Πηγή: Audi

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ