40.000 ημέρες της Bugatti

40.000 ημέρες της Bugatti

Η εταιρεία είναι μια από τις πιο παλιές στον χώρο και πρόσφατα συμπλήρωσε 40.000 ημέρες ζωής.

Μια από τις πιο παλιές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι η Bugatti, που ιδρύθηκε το 1909 από τον Ιταλό μετανάστη Ετόρε Μπουγκάτι. Η εταιρεία συμπλήρωσε πρόσφατα τις 40.000 ημέρες ύπαρξής της, χρονικό διάστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από το πάθος των υπαλλήλων για τη δουλειά τους, την τελειότητα των προϊόντων και την ποιότητά τους.

Αυτό που ξεχωρίζει κάθε πρωί, είναι αναμφισβήτητα το ελάφι που βρίσκεται στην περιοχή της Bugatti στο Μολσάιμ. Λίγο μετά την αυγή, ο Πάτρικ Μπερκ, οικονόμος και ο μόνος κάτοικος του ακινήτου, ξεκινά τον περίπατό του. Ελέγχει κάθε πτυχή της περιοχής, την κατάσταση του χλοοτάπητα, τα δέντρα, τους τοίχους ή τα επιπλέον ζώα.

Καθώς τελειώνει η επιθεώρηση, οι πρώτοι υπάλληλοι καταφτάνουν και το ατελιέ ξυπνά. Σε αυτό βρίσκονται οι Chiron και Chiron Sport, ενώ μπορείτε να δείτε και μερικά πρωτότυπα της Divo.

Τα πιο πολυτελή και υψηλής απόδοσης αυτοκίνητα συναρμολογούνται – τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συναρμολόγηση, κάθε βίδα ελέγχεται με ακρίβεια και συχνά αποστέλλεται πίσω στον προμηθευτή λόγω ελαττωμάτων που ακόμη και ο πιο έμπειρος εργάτης θα δυσκολευόταν να δει, αλλά δεν διέφυγε από το μάτι του προσωπικού του ατελιέ. Η παραγωγή αυτών των αυτοκινήτων διαρκεί αρκετό καιρό, διότι για κάθε στοιχείο απαιτούνται πολλές ώρες εργασίας. Τα αυτοκίνητα επανειλημμένα ελέγχονται και αναλύονται από όλες τις πιθανές γωνίες. Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που βγαίνει από το ατελιέ αγγίζει την τελειότητα. Ο ρυθμός των εργαζομένων είναι υψηλός, αλλά η ατμόσφαιρα θετική. Ο καθένας έχει κίνητρα και πάθος για το έργο του.

Η μέρα συνεχίζεται και τα υπόλοιπα τμήματα του Μολσάιμ αρχίζουν να λειτουργούν. Οι μηχανικοί, οι τεχνικοί, οι μηχανικοί, οι σχεδιαστές, η ομάδα πωλήσεων, οι επικοινωνίες, οι λογιστές, οι ειδικοί πληροφορικής – οι εργαζόμενοι επικοινωνούν με όλο τον κόσμο, δίνουν συνεχώς το καλύτερο και συνεισφέρουν στην ενίσχυση της εξαιρετικής παγκόσμιας εικόνας της Bugatti. Το εργοστάσιο του Μολσάιμ είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων του κατασκευαστή, το σύνολο της διοίκησης και του διοικητικού συμβουλίου και με επικεφαλής τον πρόεδρο της Bugatti, σχεδιάζουν το μέλλον της εταιρείας. Τα διαλείμματα είναι σύντομα – οι πελάτες, οι προμηθευτές, οι δημοσιογράφοι πρέπει να ενημερωθούν. Αλλά χάρη στην ακρίβεια, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο γίνεται οποιαδήποτε εργασία, ζουν οι αξίες και η αύρα της φίρμας.

Στο τέλος της ημέρας, οι εργαζόμενοι σταματούν αργά τη δραστηριότητά τους, ακριβώς όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι. Τα αυτοκίνητα αποθηκεύονται μακριά και τα αρχεία κλείνουν. Σταδιακά, το εργοστάσιο του Μολσάιμ αδειάζει μέχρι να κλείσει το βράδυ από τους φύλακες.

Η 40.001η ημέρα της εταιρείας, αρχίζει…

Πηγή: Bugatti

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ