Το νέο Citroen C5 Aircross SUV «έπιασε» τις 50.000 πωλήσεις

Το νέο Citroen C5 Aircross SUV «έπιασε» τις 50.000 πωλήσεις

Το αυτοκίνητο λανσαρίστηκε στην αγορά τον Ιανουάριο του 2019 και μέσα σε έξι μήνες, κατάφερε να πουλήσει 50.000 μονάδες.

Τις 50.000 μονάδες έφτασε το νέο Citroën C5 Aircross SUV τους πρώτους έξι μήνες παρουσίας του στην αγορά. Αυτό σημαίνει πως είναι το τρίτο πιο διαδεδομένο μοντέλο της φίρμας μετά τα C3 Supermini και C3 Aircross Compact SUV και πως τα SUV της μάρκας (C3 Aircross Compact SUV και το νέο C5 Aircross SUV) αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 1/4 των πωλήσεών της και σχεδόν το 1/3 των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έκδοση Flair+ έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις πωλήσεις του οχήματος, μαζί με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8, αλλά και το Citroen Advanced Comfort.

Το SUV της Citroen έχει κερδίσει στην Αγγλία τα βραβεία DieselCar και EcoCar του 2019. Σε αυτό έχει βοηθήσει συν τοις άλλοις το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushion και οι εκδόσεις Flair και Flair+ με καθίσματα Advanced Comfort. Αυτά έχουν φαρδύτερη βάση και πλάτη με επιπλέον 1,5mm αφρό για περισσότερη άνεση. Όσον αφορά στη χωρητικότητά του, ανέρχεται στα 720 λίτρα με τα πίσω ατομικά, ίδιου πλάτους, συρόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα να βοηθούν στην περαιτέρω αύξηση της άνεσης, καθώς απουσιάζει το κεντρικό τούνελ μετάδοσης.

Πηγή: Citroen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ