Πρώτο το Titan στα pickup

Πρώτο το Titan στα pickup

Διάκριση για το μοντέλο της Nissan, καθώς κατετάγη πρώτο στην κατηγορία Large Light Duty Pickup της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study.

Πρώτο στην κατηγορία Large Light Duty Pickup της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study κατετάγη το Nissan Titan. Όχι μόνο αναδείχτηκε καλύτερο σε επιδόσεις όχημα στην παραπάνω κατηγορία με 66 προβλήματα ανά 100 οχήματα (PPH), αλλά ήταν και έβδομο στη λίστα με τα λιγότερα προβλήματα μεταξύ των 257 οχημάτων που έλαβαν μέρος στην έρευνα.

Επιπλέον, η Nissan δεν είχε παρουσία μοντέλων στην κατηγορία της έρευνας με περισσότερα από 100 PPH, έχοντας καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για τέταρτη σερί χρονιά. Φέτος, η εταιρεία ανέβηκε μια θέση και είναι πέμπτη στην κατηγορία Non-Premium, ενώ από το 2015 έχει παρουσιάσει βελτίωση 35 PPH.

Αξίζει να τονιστεί εν συνεχεία πως το Maxima κέρδισε την κατηγορία Large Car, ενώ τα Frontier, Versa, Murano και Rogue έλαβαν διακρίσεις στις κατηγορίες τους.

Αναφορικά με την J.D. Power, λαμβάνει υπόψη την ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά 100 οχήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με τη χαμηλότερη βαθμολογία να αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ