Ηλεκτρονική πλατφόρμα για το εξωτερικό των οχημάτων από την Porsche

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για το εξωτερικό των οχημάτων από την Porsche

Η Porsche Digital εγκαινιάζει την on-line πλατφόρμα «Second Skin», που επιτρέπει την προσαρμογή αποχρώσεων και σχεδίων στα οχήματα.

Ατομική σχεδίαση με το πάτημα ενός κουμπιού: Η Porsche Digital εγκαινιάζει τον on-line διαμορφωτή «Second Skin», ο οποίος επιτρέπει να προσαρμόζονται αποχρώσεις και σχέδια στα οχήματα. Εκτός από τα κλασικά σχέδια που προέρχονται από τα μηχανοκίνητα σπορ, θα είναι επίσης δυνατή η εφαρμογή σχεδίων που εμπνέονται, για παράδειγμα, από τη μόδα και τις τέχνες. Γνήσια και προηγουμένως μη διαθέσιμα χρώματα Porsche θα είναι επίσης διαθέσιμα για επιλογή. Για το σκοπό αυτό, η πλατφόρμα συνεργάζεται με διάσημους καλλιτέχνες, σχεδιαστικά στούντιο, προμηθευτές μετάλλων και κατασκευαστές βινυλίου.

Μια πρώτη γεύση πάρθηκε στον φετινό 24ωρο αγώνα Λε Μαν. Η ομάδα Project-1 μετείχε στην κούρσα με μια Porsche 911 RSR, έχοντας ένα σχέδιο από τον καλλιτέχνη Ρίτσαρντ Φίλιπς. Για τον σκοπό αυτό, ο Νεοϋορκέζος Pop-Art-Artist συνδύασε τρία από τα πιο δημοφιλή έργα του και έτσι δημιούργησε ένα μοναδικό σχέδιο το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Porsche Digital και το «Second Skin».

Η σειρά «Second Skin» είναι αρχικά διαθέσιμη στη διεύθυνση www.secondskin.design. Όλα τα νυν μοντέλα της Porsche, αλλά και οχήματα άλλων κατασκευαστών, μπορούν να σχεδιαστούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα. Το κόστος για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή στο αυτοκίνητο ξεκινά από περίπου 4.000 ευρώ.

Πηγή: Porsche

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ