McLaren BP23 «Speed Form»

McLaren BP23 «Speed Form»

Πρόκειται για ένα γλυπτό, το οποίο θα απεικονίζει κατά κάποιον τρόπο πώς θα είναι σχεδιασμένο το νέο αυτοκίνητο της McLaren, που αυτή τη στιγμή αναγνωρίζεται με την κωδική ονομασία BP23. Το γλυπτό ονομάζεται McLaren BP23 «Speed Form» και όπως και το νέο supercar, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, έτσι και αυτό, θα διατεθεί σε […]

Πρόκειται για ένα γλυπτό, το οποίο θα απεικονίζει κατά κάποιον τρόπο πώς θα είναι σχεδιασμένο το νέο αυτοκίνητο της McLaren, που αυτή τη στιγμή αναγνωρίζεται με την κωδική ονομασία BP23. Το γλυπτό ονομάζεται McLaren BP23 «Speed Form» και όπως και το νέο supercar, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, έτσι και αυτό, θα διατεθεί σε 106 κομμάτια, όσοι είναι αυτοί που θα αποκτήσουν το νέο όχημα της εταιρείας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το νέο υπεραυτοκίνητο θα είναι τριθέσιο, με αυτή της οδήγησης να είναι στο κέντρο. Η ταχύτητά του θα ανέρχεται στα 391 χ.α.ω. και το σχέδιό του θα είναι άκρως αεροδυναμικό.

Το γλυπτό από τη μεριά του, που έχει διαστάσεις 400mm x 205mm x 80mm και ζυγίζει 3,6 κιλά, είναι επεξεργασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κοπής CNC πέντε αξόνων, αλλά είναι συναρμολογημένο στο χέρι. Κάθε ένα από αυτά, χρειάστηκε περισσότερες από 100 ώρες για να κατασκευστεί και οι 30 εξ αυτών, αναλώθηκαν στο γυάλισμά του.

Το νέο αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά όταν γίνει αυτό, θα αποκαλυφθεί και το όνομά του, που αυτή τη στιγμή είναι αναγνωρίσιμο με τον κωδικό ΒΡ23.

Πηγή: McLaren

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ