Το MINI Yours Customised κέρδισε το German Innovation Award in Gold

Το MINI Yours Customised κέρδισε το German Innovation Award in Gold

Τη διάκριση German Innovation Award in Gold κέρδισε το MINI Yours Customised, που επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάζουν και να παραγγέλνουν διάφορα προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, μέσω του online shop www.yours-customised.mini. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φινιστρίνια, πλάκες παρσπιέ με φωτισμό LED και σποτ LED στις πόρτες. Μερικοί παράγοντες που χάρισαν τη […]

Τη διάκριση German Innovation Award in Gold κέρδισε το MINI Yours Customised, που επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάζουν και να παραγγέλνουν διάφορα προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, μέσω του online shop www.yours-customised.mini. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φινιστρίνια, πλάκες παρσπιέ με φωτισμό LED και σποτ LED στις πόρτες.

Μερικοί παράγοντες που χάρισαν τη διάκριση στο MINI Yours Customised είναι η φιλική και εύκολη online εξατομίκευση από τον χρήστη, η ψηφιοποίηση και η χρήση νέων τεχνικών παραγωγής, όπως είναι η 3D εκτύπωση και χαράξεις λέιζερ.

Επίσης, η ωφελιμότητα, η σχέση κόστους/απόδοσης, η ποιότητα και η λειτουργία, ήταν επίσης μερικοί άλλοι τομείς στους οποίους ξεχώρισε το MINI Yours Customised, το οποίο βοηθάει τον χρήστη να «μεταμορφώνει» ένα αυτοκίνητο, ανάλογα με τις επιθυμίες του.

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ