Σταθερή παροχή ενέργειας για την ηλεκτροκίνηση

Σταθερή παροχή ενέργειας για την ηλεκτροκίνηση

Στην ενέργεια εξισορρόπησης έχει στραφεί εκτός των άλλων η BMW. Επειδή οι ανανεώσιμες πηγές είναι ο ήλιος και ο αέρας και ελεγχόμενες έως ένα σημείο, οι διαχειριστές χρησιμοποιούν την ενέργεια εξισορρόπησης για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο, παρά την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών. Όταν υπάρχει πλεόνασμα αυτών ή αυξημένη ζήτηση ηλεκτρισμού, τότε […]

Στην ενέργεια εξισορρόπησης έχει στραφεί εκτός των άλλων η BMW. Επειδή οι ανανεώσιμες πηγές είναι ο ήλιος και ο αέρας και ελεγχόμενες έως ένα σημείο, οι διαχειριστές χρησιμοποιούν την ενέργεια εξισορρόπησης για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο, παρά την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών. Όταν υπάρχει πλεόνασμα αυτών ή αυξημένη ζήτηση ηλεκτρισμού, τότε παρέχουν την ενέργεια εξισορρόπησης ως αντισταθμιστικό μέτρο.

Στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων σε Ντίνγκολφινγκ και Λάντσατ, υπάρχει η δυνατότητα να απορροφάται ενέργεια που είναι απαραίτητη ή να διοχετεύεται στο ηλεκτρικό δίκτυο. Στο πρώτο, οι καταναλωτές ενέργειας μπορούν να ενσωματώνονται στη δεξαμενή ενέργειας της BMW και στο δεύτερο, ο εξαερισμός για παράδειγμα, μπορεί να προσαρμόζεται, δίχως να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες.

Με την ηλεκτροκίνηση να κάνει τεράστια βήματα μπροστά, τα ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά οχήματα, δεν θα είναι μόνο καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά θα μπορούν να τροφοδοτούν και το ηλεκτρικό δίκτυο, συμβάλλοντας σημαντικά στον στόχο, που είναι οι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ