Νέο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, ένα ελαστικό για τις εκτός δρόμου διαδρομές, ικανό να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Το νέο ελαστικό παρέχει περισσότερη πρόσφυση σε δύσκολα τερέν, όπως είναι η λάσπη και τα βράχια. Ικανό στη λάσπη Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος συγκριτικά με […]

Νέο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 | to10.gr

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, ένα ελαστικό για τις εκτός δρόμου διαδρομές, ικανό να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Το νέο ελαστικό παρέχει περισσότερη πρόσφυση σε δύσκολα τερέν, όπως είναι η λάσπη και τα βράχια.

Ικανό στη λάσπη

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυσνης στους ώμους, έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνεται η συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση, τόσο στη λασπωμένη επιφάνεια όσο και στη μαλακή. Το σκάλισμα στο πέλμα Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα τακούνια, που ανεξαρτήτου κλίσεως, προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση.

Κατασκευασμένο για τις αναβάσεις

Η σύνθεση γόμας Krawl-TEK, παρέχει 8% περισσότερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού, του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν εφαρμόζονται χαμηλότερες πιέσεις, για καλύτερη πρόσφυση κατά την ανάβαση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των ώμων με «δόντια», ενισχύουν κι αυτά από την πλευρά τους την πρόσφυση σε μαλακό χώμα και λάσπη.

Ανθεκτικό

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 παρέχει μεγάλη προστασία στα πλευρά, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και τις αποσπάσεις γόμας από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρά είναι 27% πιο ανθεκτικά χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max, που συμβάλλει στην αποφυγή «ραγισμάτων» ή διάτρησης, καθώς σε αυτά τα σημεία η γόμα έχει αυξημένο πάχος.

Τέλος, το νέο ελαστικό προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και αποδεκτά επίπεδα θορύβου στην άσφαλτο.

Πηγή: BFGoodrich

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο