Νέο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Νέο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, ένα ελαστικό για τις εκτός δρόμου διαδρομές, ικανό να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Το νέο ελαστικό παρέχει περισσότερη πρόσφυση σε δύσκολα τερέν, όπως είναι η λάσπη και τα βράχια. Ικανό στη λάσπη Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος συγκριτικά με […]

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, ένα ελαστικό για τις εκτός δρόμου διαδρομές, ικανό να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Το νέο ελαστικό παρέχει περισσότερη πρόσφυση σε δύσκολα τερέν, όπως είναι η λάσπη και τα βράχια.

Ικανό στη λάσπη

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυσνης στους ώμους, έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνεται η συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας καλύτερη πρόσφυση, τόσο στη λασπωμένη επιφάνεια όσο και στη μαλακή. Το σκάλισμα στο πέλμα Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα τακούνια, που ανεξαρτήτου κλίσεως, προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση.

Κατασκευασμένο για τις αναβάσεις

Η σύνθεση γόμας Krawl-TEK, παρέχει 8% περισσότερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού, του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν εφαρμόζονται χαμηλότερες πιέσεις, για καλύτερη πρόσφυση κατά την ανάβαση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των ώμων με «δόντια», ενισχύουν κι αυτά από την πλευρά τους την πρόσφυση σε μαλακό χώμα και λάσπη.

Ανθεκτικό

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 παρέχει μεγάλη προστασία στα πλευρά, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και τις αποσπάσεις γόμας από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρά είναι 27% πιο ανθεκτικά χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max, που συμβάλλει στην αποφυγή «ραγισμάτων» ή διάτρησης, καθώς σε αυτά τα σημεία η γόμα έχει αυξημένο πάχος.

Τέλος, το νέο ελαστικό προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και αποδεκτά επίπεδα θορύβου στην άσφαλτο.

Πηγή: BFGoodrich

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ