Η Jaguar E-Pace με Goodyear

Η Jaguar E-Pace με Goodyear

Με τα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV και Eagle F1 Asymmetric SUV All-Terrain θα προμηθεύσει ως αρχικό εξοπλισμό το SUV της Jaguar η Goodyear. Αμφότερες οι εκδόσεις των ελαστικών φέρουν την ένδειξη «JLR» (Jaguar Land Rover) και είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν χαμηλή αντίσταση κύλισης, χαμηλό βάρος και καλή απόδοση στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η […]

Με τα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV και Eagle F1 Asymmetric SUV All-Terrain θα προμηθεύσει ως αρχικό εξοπλισμό το SUV της Jaguar η Goodyear. Αμφότερες οι εκδόσεις των ελαστικών φέρουν την ένδειξη «JLR» (Jaguar Land Rover) και είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν χαμηλή αντίσταση κύλισης, χαμηλό βάρος και καλή απόδοση στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Η εταιρεία προσέφερε Class A ελαστικά στην αντίσταση κύλισης για τρία από τα έξι μεγέθη, παρέχοντας παράλληλα δύο μεγέθη με την τεχνολογία SoundComfort, που μειώνει τα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα, έως και 50% κατά μέσο όρο.

Το Eagle F1 Asymmetric 3 SUV είναι ένα Ultra-High-Performance ελαστικό, ειδικά σχεδιασμένο για SUV, που παρέχει βέλτιστη πρόσφυση και χειρισμό σε όλες τις συνθήκες.

Το Eagle F1 Asymmetric SUV AT είναι μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του παραπάνω για τις εκτός δρόμου διαδρομές. Έχει μεγαλύτερες αυλακώσεις για αυξημένη πρόσφυση και βαθύτερες λεπίδες για καλύτερη απόδοση τον χειμώνα.

Αναλυτικά

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
235/60R18 107V XL    Class A in RR
235/55R19 105W XL   Class A in RR
245/45R21 104Y XL    SoundComfort Technology

Eagle F1 Asymmetric SUV AT
235/65R17 108V XL    Class A in RR
235/60R18 107V XL
245/45R21 104W XL   SoundComfort Technology

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ