Λάια Σανθ: Η νέα πρεσβευτής της Cupra

Λάια Σανθ: Η νέα πρεσβευτής της Cupra

Με συνολικά 18 τίτλους στην κατοχή της, όπως επίσης και οκτώ τερματισμούς στο Ντακάρ, η οδηγός αναλαμβάνει την προώθηση της φίρμας.

Προκειμένου να γίνει ακόμα πιο γνωστή στον χώρο των αγώνων, η Cupra επέλεξε τη Λάια Σανθ ως πρεσβευτή της. Η κοινή τους δράση είναι η συμμετοχή της Σανθ με ένα Cupra TCR σε μια σειρά αγώνων, με την ίδια να έχει ήδη ετοιμαστεί από ένα πρόγραμμα δοκιμών που διεξήχθησαν στο Μοντμελό της Ισπανίας.

Η Σανθ έχει κατακτήσει 18 τίτλους συνολικά, 13 Trial και πέντε Enduro, ενώ έχει τερματίσει στην ένατη θέση στο Ντακάρ το 2015, με τις συνολικές συμμετοχές της σε αυτόν τον αγώνα να είναι συνολικά οκτώ, όσοι και οι τερματισμοί της.

Πλέον, μαζί με τους Μαρκ Χενέ, Άλμπα Κάνο και Φρανσέσκ Γκουτιέρες, θα οδηγήσει ένα Cupra TCR στις 24 ώρες της Βαρκελώνης (8-9 Σεπτεμβρίου) και θα είναι η πρώτη φορά που δύο άντρες και δύο γυναίκες θα πλαισιώνουν μια αγωνιστική ομάδα.

Με την προσθήκη της Σανθ, οι πρεσβευτές της ισπανικής φίρμας, αυξάνονται στους τέσσερις, καθώς έχουν προηγηθεί οι Ζόρντι Χενέ, Χόρχε Λορένθο και Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Πηγή: Cupra

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ