Η Michelin διευρύνει την γκάμα CrossClimate

Η Michelin διευρύνει την γκάμα CrossClimate

Στην επέκταση της γκάμας CrossClimate με το Agilis CrossClimate για ελαφρά φορτηγά και van προχωρά η εταιρεία κατασκευής ελαστικών.

Ένα καλοκαιρινό ελαστικό για ελαφρά φορτηγά και van, που αντεξεπέρχεται πλήρως και στις χειμερινές συνθήκες, παρουσίασε η Michelin. Πρόκειται για το Agilis CrossClimate, που υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα στη σκληρή χρήση.

Το νέο ελαστικό είναι το αποτέλεσμα καταγραφής των αναγκών και των παρατηρήσεων των πελατών, των τελευταίων 10 χρόνων, με το σκάλισμα στο πέλμα, τα μείγματα γόμας και τα νέα χαρακτηριστικά, να κάνουν το ελαστικό ιδιαίτερα γερό στα πλευρά και τους ώμους.

Οι καταναλωτές ζητούσαν ένα ελαστικό με μεγάλη διάρκεια ζωής, με εξαιρετική πρόσφυση, έλξη και αξιοπιστία σε όλες τις εποχές, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλα τα οδοστρώματα, όπως επίσης ανθεκτικότητα και αντοχή σε ζημιές, ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα με συχνές επαφές με κράσπεδα και άλλα αντικείμενα.

Το Agilis CrossClimate διαθέτει την ειδική σήμανση 3PMSF που πιστοποιεί τη χρήση σε χειμερινές συνθήκες και το πέλμα, σε σχήμα V, με αυτομπλοκαριζόμενες εγκοπές δύο κατευθύνσεων, δημιουργούν τα απαραίτητα αυλάκια για απομάκρυνση του νερού και του χιονιού, για εξαιρετική πρόσφυση (ακόμα και στον πάγο). Η διάρκεια ζωής του ελαστικού, μάλιστα, έχει αυξηθεί κατά 35%.

Η ανθεκτικότητα από εκεί και πέρα, παρέχεται μέσω των τραπεζοειδών ασπίδων γόμας στα πλευρά. Οι ασπίδες, αλλά και το μείγμα γόμας που χρησιμοποιείται, είναι χαρακτηριστικά που έχουν προέλθει από την τεχνογνωσία της Michelin στα στρατιωτικής χρήσης οχήματα.

Πηγή: Michelin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ