Η BMW επεκτείνεται στην Ουγγαρία

Η BMW επεκτείνεται στην Ουγγαρία

Στο Ντέμπρετσεν πρόκειται να χτιστεί το νέο εργοστάσιο της ΒΜW και εκεί θα κατασκευάζονται τόσο συμβατικά όσο και ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Την επέκτασή της στην Ευρώπη ανακοίνωσε η BMW. Ένα νέο εργοστάσιο θα χτιστεί στο Ντέμπρετσεν, κόστους €1 δις, που θα έχει τη δυνατότητα παραγωγής 150.000 μονάδων ετησίως, δημιουργώντας παράλληλα χίλιες νέες θέσεις εργασίας.

Το Ντέμπρετσεν επιλέχθηκε από τους υπεύθυνους ως ο ιδανικός χώρος για την επέκταση του ομίλου BMW. Έχει πολύ καλή υποδομή, αλλά και άμεση επαφή με το δίκτυο προμηθευτών. Εκτός από την ομάδα του ίδιου του εργοστασίου, θα δημιουργηθούν πολυάριθμες θέσεις εργασίας με προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, τόσο εντός του χώρου της νέας εγκατάστασης όσο και σε όλη την περιοχή.

Ο όμιλος BMW επιχειρεί στην Ουγγαρία από το 2004 και οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους εμπόρους στη χώρα, είναι καλές. Πέρυσι για παράδειγμα, αγοράστηκαν υλικά και προσφέρθηκαν υπηρεσίες αξίας €1,4 δις.

Το εργοστάσιο στο Ντέμπρετσεν θα θέσει νέα πρότυπα στην ψηφιοποίηση, τη βιωσιμότητα και την ευελιξία. Επιπλέον, θα είναι ηγέτης της τεχνολογίας, με καινοτόμες λύσεις για αυτοματοποίηση, σύγχρονα συστήματα υποστήριξης και ευέλικτες εφαρμογές εφοδιασμού. Σύμφωνα με την αρχή του BMW Group για το εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα παραγωγής, η νέα εγκατάσταση θα κατασκευάσει συμβατικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα, όλα σε μια ενιαία γραμμή παραγωγής.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ