Συμφωνία Seat και Noveto

Συμφωνία Seat και Noveto

Οι δύο εταιρείες προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας, με στόχο την ενίσχυση της οδηγικής εμπειρίας και της εξατομίκευσης στην καμπίνα των οχημάτων.

Η Seat και η Noveto προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας που μπορεί να φέρει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο οδήγησης και γενικότερα φέρνει πιο κοντά την εξατομίκευση στην καμπίνα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα επιτρέπει τον ήχο να φτάνει στα αυτιά του κάθε επιβάτη ξεχωριστά, προκειμένου να υπάρχει μια πιο βολική εμπειρία για όλους.

Η Noveto έχει αναπτύξει ένα σύστημα «προσωπικού» ήχου. Προσφέρει ποιοτικό ήχο σε κάθε έναν επιβάτη, δίχως να ενοχλεί τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να ακούν τη μουσική που επιθυμούν και τα παιδιά, εκείνη που έχουν επιλέξει. Και όλα αυτά, χωρίς τη χρήση ακουστικών.

Η Noveto έχει αναθέσει το πρόγραμμα σε μια ειδική ομάδα που έχει συσταθεί, ώστε να την ενσωματώσει σε ένα αυτοκίνητο Seat και στόχος είναι να εξελιχθεί σε όχημα παραγωγής.

Η συμφωνία συνεργασίας προέκυψε μέσω του προγράμματος XPLORA και είναι η πρώτη από τις οκτώ πιθανές συνεργασίες της Seat με Ισραηλινές εταιρείες.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ