Tα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV της Goodyear επιλέχτηκαν για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi

Tα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV της Goodyear επιλέχτηκαν για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi

Η Audi παρουσίασε το e-tron και η εταιρεία ελαστικών το προμηθεύει με τα Eagle F1 Asymmetric 3 SUV.

Στην παρουσίαση του e-tron, του πρώτου ηλεκτρικού της SUV προχώρησε η Audi, με την Goodyear από την πλευρά της να το εφοδιάζει με τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 3 SUV σε μέγεθος SUV 265 / 45R21.

Τα ελαστικά πληρούν τις απαιτήσεις των Γερμανών κατασκευαστών. Καθώς, τα ηλεκτρικά οχήματα διαθέτουν μεγαλύτερη ροπή σε σύγκριση με εκείνα που χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η φθορά των ελαστικών λοιπόν, είναι και έως 25% υψηλότερη.

Τα ελαστικά που προμηθεύει την Audi για το e-tron η Goodyear, είναι προηγμένα και σχεδιασμένα για βέλτιστη απόδοση φρεναρίσματος και χειρισμού. Διαθέτουν τεχνολογία «Active Braking Technology», που μειώνει την απόσταση στην πέδηση κατά 1,2μ., τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η τεχνολογία κατασκευής των SUV βελτιώνει τον χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες, όπως επίσης την ακαμψία στροφών και τη μείωση της φθοράς του πέλματος. Όλα αυτά, συνδυάζονται με την τεχνολογία UHP Cool Cushion Layer, που βελτιώνει τον χειρισμό και μειώνει την αντίσταση κύλισης.

Τέλος, τα ελαστικά που εφοδιάζουν το Audi e-tron, χρησιμοποιούν την τεχνολογία SoundComfort της Goodyear, που μειώνει τον ήχο στην καμπίνα κατά το ήμισυ (έως 4dB).

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ