Τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή της νέας Bentley Continental GT

Τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή της νέας Bentley Continental GT

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για το νέο της μοντέλο, τα οποία τα προμηθεύεται από «όλο» τον κόσμο.

Κατασκευάζοντας τη νέα Bentley Continental GT, η εταιρεία προσπαθεί να την εμπλουτίσει με μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας υλικών, τα οποία τα προμηθεύεται από όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο και τονίζεται ακόμα περισσότερο η αισθητική του οχήματος.

Τροχοί από την Ιαπωνία

Οι νέοι τροχοί, 22 ιντσών της Continental GT είναι σφυρήλατοι και κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία. Είναι ελαφριοί, με 3D ακτινωτό σχεδιασμό. Έχουν γυαλιστεί στο χέρι, ακόμα και σε περιοχές όπου τα αυτόματα μηχανήματα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Δέρμα από τη Γερμανία

Κάθε εσωτερικό είναι επενδυμένο από εννέα δέρματα ταύρων από τη Βαυαρία, περιοχή της Γερμανίας. Το νήμα ραφής έχει μήκος 2,8 χιλιόμετρα και όλα αυτά δημιουργούν ένα καλαίσθητο εσωτερικό. Η ακρίβεια της ραφής συνεισφέρει επίσης στην αισθητική άνεση της ατμόσφαιρας στον χώρο των επιβατών.

Καπλαμάς Koa από τη Χαβάι

Οι ειδικοί της Bentley σε αυτόν τον τομέα, ψάχνουν όλο τον κόσμο για τον καλύτερο καπλαμά. Πλέον, βρέθηκε ένας μοντέρνος και ονομάζεται Koa. Διαθέτει κομψό τόνο, όμορφες ευθείες γραμμές και χρησιμοποιείται στη Χαβάι για την κατασκευή σανίδων του σερφ και κιθαρών.

Alcantara από την Ιταλία

Το εν λόγω ύφασμα εμφανίζεται σε μεγάλο τμήμα της καμπίνας. Χρησιμοποιείται επίσης από βιομηχανίες επίπλων και οίκους μόδας. Προέρχεται από την Ιταλία και η υφή του προσδίδει ποιότητα και πολυτέλεια στο Grand Tourer της Bentley.

Ρολόι από την Ελβετία

Το ρολόι του μοντέλου απεικονίζει το έμβλημα της εταιρείας και προέρχεται από τη χώρα με τα καλύτερα ρολόγια, την Ελβετία.

Πηγή: Bentley

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ