Η Dunlop κατακτά την πρώτη θέση

Η Dunlop κατακτά την πρώτη θέση

Την πρώτη θέση στην ετήσια δοκιμή χειμερινών ελαστικών γερμανικού φορέα κατέκτησε η εταιρεία και αναδείχτηκε «νικητής του χειμώνα».

«Νικητής του χειμώνα» στην ετήσια δοκιμή χειμερινών ελαστικών αναδείχτηκε η Dunlop. Στο τεστ ελαστικών διαστάσεων 175 / 65R14, το Winter Response 2 ξεπέρασε τους 10 ανταγωνιστές και έλαβε καλές κριτικές για όλες τις χειμερινές συνθήκες, από το βρεγμένο οδόστρωμα, έως το χιονισμένο και το στεγνό.

Η διάταξη των γωνιών στο πέλμα του, το βοηθάει να αντισταθμίσει καλύτερα τη φυγόκεντρο δύναμη, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο.

Από εκεί και πέρα, η κατασκευή του το βοηθά ώστε να μειώνεται η παραμόρφωση του σκελετού, βελτιώνοντας την αντίσταση κύλισης. Όσον αφορά στο άνω πλευρικό τοίχωμα, μαζί με τις αυλακώσεις της περιμέτρου, επιτρέπουν την καλύτερη ροή του αέρα, μειώνοντας την αντίσταση κύλισης.

«Τα προϊόντα της Dunlop εγγυώνται κορυφαία απόδοση σε όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων τις ακραίες συνθήκες του χειμώνα», δήλωσε ο Μάικ Ριτοκόσκι, Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer της Ευρώπης για τη Dunlop και συνέχισε. «Η απονομή της πρώτης θέσης στις δοκιμές ADAC, TCS και ÖAMTC είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της κορυφαίας ποιότητάς μας».

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ