Παρουσιάστηκε το Cupra e-Racer

Παρουσιάστηκε το Cupra e-Racer

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έκανε το ντεμπούτο του και το Cupra e-Racer.

Στην παρουσίαση του ETCR series προχώρησε η WSC Technology. Πρόκειται για το πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το ντεμπούτο του να γίνεται το 2020. Παράλληλα, με την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος, έγινε το ντεμπούτο και του Cupra e-Racer, το οποίο θα μετάσχει στον εν λόγω θεσμό.

Η ομάδα πραγματοποίησε πάρα πολλές δοκιμές το διάστημα που προηγήθηκε και τα συμπεράσματα που έβγαλε ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Μπορεί, σε σύγκριση με το συμβατικό Cupra TCR να είναι κατά 400 κιλά βαρύτερο, αλλά οι επιδόσεις του είναι υψηλές, αφού τα 100 χ.α.ω έρχονται σε 3,2δλ. και τα 200 σε 8,2. Τα μοτέρ του βρίσκονται πάνω από τον πίσω άξονα και αποδίδουν έως 680 ίππους, 330 περισσότερους από την βενζινοκίνητη έκδοση του Cupra TCR. Το αυτοκίνητο διαθέτει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Αξίζει να τονιστεί πως η πετυχημένη πορεία του μοντέλου γενικότερα, σφραγίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TCR από τον Μικέλ Αθκόνα.

Πηγή: Cupra

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ