Abarth Days 2018: O «σκορπιός» στις 7 πιο όμορφες πίστες της Ευρώπης

Abarth Days 2018: O «σκορπιός» στις 7 πιο όμορφες πίστες της Ευρώπης

Συνολικά επτά συναντήσεις σε ισάριθμες πίστες στην Ευρώπη συγκέντρωσαν περισσότερους από 4.000 φίλους της μάρκας.

Συνολικά επτά συναντήσεις σε ισάριθμες πίστες στην Ευρώπη συγκέντρωσαν περισσότερους από 4.000 φίλους της μάρκας.

Πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 3.000 test drives με τη νέα σειρά Abarth 595, αλλά και το Abarth 124 Spider, το μοντέλο του οποίου η αγωνιστική έκδοση κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα R-GT.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν οδήγηση με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, παρέλαση κλασσικών αυτοκινήτων, ακροβατικά με αυτοκίνητα, αλλά και μουσικά δρώμενα.

Η επιτυχία των Abarth Days έρχεται να επισφραγίσει μια εξαιρετική χρονιά για τη μάρκα, όπου το 124 rally κατέκτησε το Π.Π. R-GT, οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε σχέση με το 2017 και η νέα σειρά Abarth 595 τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στο θρυλικό Targa Floriο.

Από τον Μάιο, μέχρι και τον Οκτώβριο, τα Abarth Days 2018 έφεραν κοντά περισσότερες από 4.000 οπαδούς του «σκορπιού». Από την Αυστρία και τη Γαλλία, μέχρι την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι φίλοι της Abarth βρέθηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες πίστες της Ευρώπης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 3.000 test drives με τα μοντέλα της νέας σειράς Abarth 595, με την έκδοση 595 Turismo να κερδίζει όσους αναζητούν την άνεση και τις επιδόσεις, ενώ οι εκδόσεις Competizione και Pista με την εξάτμιση Record Monza ενθουσίασαν τους οπαδούς την απόλυτης οδηγικής αίσθησης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αρκετοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν στο 124 rally, την αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider το οποίο εξασφάλισε το Π.Π. R-GT κατακτώντας 40 νίκες στην κατηγορία του. Με τη δημοτικότητα της μάρκας να αυξάνει συνεχώς ήδη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) ο αριθμός των clubs της Abarth έχει αυξηθεί από τα 39 στα 58. Παράλληλα η διαδικτυακή κοινότητα «The Scorpionship» (scorpionship.abarth.com) αριθμεί περισσότερα από 100.000 μέλη.

Την επιτυχία των Abarth Days 2018 έρχεται να πλαισιώσει η σημαντική αύξηση των πωλήσεων (15% στην Ιταλία, 30% σε Γαλλία και Βρετανία και 40% στην Ισπανία), αλλά και η παρουσίαση της νέας σειράς Abarth 595 στα πλαίσια του θρυλικού αγώνα Targa Florio.

«Η Abarth, έχει τις ρίζες της στους αγώνες και τα συναισθήματα που αυτοί δημιουργούν σε όλους του φίλους του αυτοκινήτου. Τα μέλη της Abarth ξεπερνούν τις 100.000 και τα Abarth Days σχεδιάστηκαν έχοντας αυτούς τους ανθρώπους στο μυαλό μας. Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αγαπούν το «σκορπιό» και να ζήσουν την εμπειρία Abarth, όπου η αδρεναλίνη, το στιλ και οι επιδόσεις συνυπάρχουν ιδανικά. Παράλληλα, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για εμάς να γνωρίσουμε τους πρεσβευτές της μάρκας μας στο ιδανικό περιβάλλον που δεν είναι άλλο από αυτό μιας πίστας.» Luca Napolitano, Επικεφαλής των Fiat & Abarth στην περιοχή ΕΜΕΑ

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ