Επεκτείνονται οι δοκιμές του Ford Transit Plug-In Hybrid Van

Τα τεστ επεκτείνονται από τη Ford στην πόλη της Κολονίας, με στόχο την καλύτερη ποιότητα του αέρα και την αύξηση της παραγωγικότητας στις πόλεις.

Επεκτείνονται οι δοκιμές του Ford Transit Plug-In Hybrid Van | to10.gr

Προκειμένου να κάνει τη ζωή στις πόλεις καλύτερη, η Ford επεκτείνει τις δοκιμές του Transit Plug-In Hybrid Van. Η Κολονία είναι η τρίτη κατά σειρά πόλη στην οποία θα δοκιμαστεί το αυτοκίνητο και αυτό θα γίνει την άνοιξη του επόμενου έτους.

Η εταιρεία θα διαθέσει 10 Transit Custom PHEV και τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις πόλεις. Η δοκιμή αρχικά θα διαρκέσει 12 μήνες και θα εκτελεστεί με τη συνεργασία διάφορων φορέων. Να σημειωθεί πως οι προηγούμενες δοκιμές έχουν λάβει χώρα σε Λονδίνο και Βαλένθια.

Τα 10 οχήματα θα μοιραστούν από δύο στις παρακάτω εταιρείες: AWB Abfallwirtschaftsbetriebe Köln (διαχείριση αποβλήτων), Cologne Bonn Airport, Häfen und Güterverkehr Köln (διακίνηση φορτίων και εμπορευμάτων λιμένων), Kölner Verkehrsbetriebe (όμιλος δημόσιων μεταφορών) και RheinEnergie (περιφερειακή εταιρία ενέργειας).

Το Transit Custom PHEV διαθέτει υβριδικό σύστημα που στοχεύει σε αυτονομία μηδενικών ρύπων πάνω από 50 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας που διαθέτει είναι ο 1.0L EcoBoost, ο οποίος φορτίζει την μπαταρία ιόντων-λιθίου, αυξάνοντας τη συνολική αυτονομία σε 500 χιλιόμετρα. Οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 14 kWh και τοποθετημένες κάτω από το πάτωμα, απελευθευρώνουν χώρο για φόρτωση. Στον εμπρός προφυλακτήρα, εντοπίζεται η υποδοχή για τη φόρτιση της μπαταρίας, που φορτίζεται πλήρως μέσα σε τρεις ώρες, μέσω παροχής 240 volt με 16 ή 32 αμπέρ.

Πηγή: Ford

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο