Νέο ελαστικό Cruisetec από τη Metzeler

Νέο ελαστικό Cruisetec από τη Metzeler

Το Cruisetec παρουσίασε στη Γερμανία η εταιρεία, που υπόσχεται καλύτερο χειρισμό και πρόσφυση.

Στο Custom-Bike Show της Γερμανίας παρουσίασε η Metzeler το νέο της ελαστικό, που αναγνωρίζεται με το όνομα Cruisetec. Υπόσχεται καλύτερο χειρισμό, καλή πρόσφυση ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, σταθερότητα και μειωμένη απόσταση πέδησης. Διαθέτει νέο πέλμα και γόμα και είναι κατάλληλο για τους αναβάτες των V-Twin μοτοσικλετών.

Αυτό το ελαστικό κατασκευάστηκε στην ουσία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αναβατών που αναζητούν έντονες συγκινήσεις, «ελεύθερη» οδήγηση, ζώντας παράλληλα το πάθος τους. Το Cruisetec έχει κατασκευαστεί προκειμένου να εξοπλίσει τις μοτοσικλέτες Cruiser και Tourer και μπορεί να τις κάνει πιο ευέλικτες, πιο σταθερές, πιο άνετες, μειώνοντας την απόσταση κατά το φρενάρισμα και αυξάνοντας τη γωνία κλίσης στις στροφές, στις οποίες μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται πιο γρήγορα.

Ο χειρισμός της μοτοσικλέτας παράλληλα, γίνεται πιο εύκολος και είναι ανταποκρινόμενη σε βρεγμένες συνθήκες, χάρη στην καλύτερη πρόσφυση που παρέχει το ελαστικό. Αξίζει να τονιστεί πως σε όλη του τη ζωή δεν θα παρουσιάσει σημάδια πτώσης απόδοσης χάρη στη γόμα και την κατασκευή του.

Πηγή: Metzeler

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ