Στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή το BMW Group

Στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή το BMW Group

Ο Όμιλος δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος και εκφράζει τις απόψεις του στη σύνοδο που γίνεται στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και την απεξάρτηση του τομέα των μεταφορών από τον άνθρακα ανακοίνωσε η BMW στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή, που γίνεται στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Το BMW Group ανακοίνωσε πως προμηθεύεται ήδη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές σε ποσοστό 100% στην Ευρώπη και πρόσθεσε πως έως το 2020, η αποκλειστική χρήση αυτής της ενέργειας, θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Ήδη το Group κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, με την αύξηση του αριθμού των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων σε όλες τις μάρκες να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η συνεργασία της BMW για την κλιματική αλλαγή με όλους τους εμπλεκόμενους, χρονολογείται από το 1992. Στη σύνοδο που γίνεται στην Πολωνία αυτές τις ημέρες, ο Όμιλος μετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ διετέλεσε κύριο χορηγό στο Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας που προηγήθηκε.

Αυτό βασίστηκε σε τέσσερις τομείς, που είναι οι: Κυκλική οικονομία, βιώσιμη μετακίνηση, μετάβαση στην καθαρή ενέργεια και χρηματοδότηση για το κλίμα. Οι εκπρόσωποι του BMW Group συζήτησαν με διάφορες ΜΚΟ και επιχειρηματίες, ανταλλάσσοντας απόψεις για την υλοποίηση των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης – Sustainable Development Goals (SDGs). Μία από αυτές, είναι η απεξάρτηση από τον άνθρακα.

Επίσης, ο Όμιλος παρουσίασε τα αποτελέσματα της Σειράς Διαλόγων 2018 με τίτλο «Cities in Progress», όπου μετά από διαλόγους με φορείς διάφορων πόλεων, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η ζωή σε αυτές θα γίνει πιο ανθρώπινη και πιο καθαρή. Ανάμεσα σε αυτούς, η δημιουργία ενός προγράμματος, όπου τα οχήματα μηδενικών ρύπων, θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ