Η Dunlop εξοπλίζει την κατηγορία αγώνων TCR στο Νίρμπουργκρινγκ

Η Dunlop εξοπλίζει την κατηγορία αγώνων TCR στο Νίρμπουργκρινγκ

Η εταιρεία ελαστικών θα προμηθεύει με ελαστικά της ομάδες του πρωταθλήματος, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την κατηγορία TCR, αγώνων μορφοποιημένων αυτοκινήτων, θα προμηθεύει για τα επόμενα τρία χρόνια με ελαστικά η Dunlop. Η συμφωνία αφορά τις σειρές αγώνων αντοχής «VLN Langstreckenmeisterschaft», που διεξάγονται στη γερμανική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Οι υπογραφές «έπεσαν» στο πλαίσιο της μηχανοκίνητης Έκθεσης στο Έσεν, με τις ομάδες να προμηθεύονται από την Dunlop δύο τύπους ελαστικών. Πρόκειται για τα μαλακά και τα βρόχινα, διαστάσεων 265/660R18.

Ο Product Manager της Dunlop Motorsport ΕΜΕΑ, Αλεξάντερ Κιν, τόνισε. «Η κατηγορία TCR για εξελιγμένα οχήματα παραγωγής με μπροστινή κίνηση και δίλιτρο τούρμπο κινητήρα είναι δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από επιτυχημένα τέστ απόδοσης ελαστικών με διάφορα αυτοκίνητα κατηγορίας TCR την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, θα είμαστε ο επίσημος συνεργάτης ελαστικών και θα προσφέρουμε στις ομάδες ένα ελκυστικό πακέτο τιμής-παρεχόμενης υπηρεσίας».

Οι αγώνες VLN είναι από τους σπουδαιότερους στον κόσμο και η κατηγορία TCR περιλαμβάνει αυτοκίνητα, όπως τα Audi RS3 LMS, Hyundai i30 N, Opel Astra, Seat Cupra και Volkswagen Golf GTI.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ