Εγκαίνια για το νέο κέντρο R&D της SEAT

Εγκαίνια για το νέο κέντρο R&D της SEAT

Παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων έγινε η εκδήλωση των εγκαινίων του κέντρου που θα επικεντρωθεί στα ηλεκτρικά οχήματα.

Στην πόλη Χεφέι της Κίνας και παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων έγιναν τα εγκαίνια του νέου κέντρου R&D από τη JAC Volkswagen. Η τελετή έλαβε χώρα δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ Volkswagen Group China, JAC και Seat, παρουσία του προέδρου της Κίνας, Ξι Γινγκπίνγκ και του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσες.

Το κέντρο θα επικεντρωθεί σε τομείς, όπως η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα και η αυτόνομη οδήγηση, με όλες τις πλευρές να συνεργάζονται για την εξέλιξη της κινητικότητας, που οδεύει στον εξηλεκτρισμό.

Η Κίνα είναι ο βασικός μοχλός αυτού του σκοπού και με το κέντρο εκπληρώνονται οι συμφωνίες που υπεγράφησαν στις 9 Ιουλίου και 28 Νοεμβρίου του 2018.

Να σημειωθεί πως με το Volkswagen Group China και τις άλλες κοινοπραξίες, θα λανσαριστούν 30 νέα μοντέλα ηλεκτρικής φύσης τα επόμενα δύο χρόνια, τα μισά εκ των οποίων θα παραχθούν στην Κίνα. Ο Όμιλος στοχεύει στην πώληση 400.000 ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα το 2020, με τον αριθμό αυτό να εκτιμάται πως το 2025 θα φτάσει το 1,5 εκατομμύριο.

Πηγή: JAC Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ