Ξεκινά η καμπάνια IQ.Drive από τη Volkswagen

Ξεκινά η καμπάνια IQ.Drive από τη Volkswagen

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση της οικογένειας οχημάτων IQ.Drive, η οποία αφορά την αυτοματοποιημένη οδήγηση.

IQ.Drive ονομάζεται η νέα οικογένεια οχημάτων της Volkswagen, τα οποία ξεχωρίζουν για τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, που στο μέλλον θα φτάσουν ακόμα και στο επίπεδο 5, σε αυτό το επίπεδο δηλαδή όπου ο χειριστής δεν θα χρειάζεται καν να οδηγήσει. Τα συστήματα της IQ.Drive υποστηρίζουν ήδη τον οδηγό με τα Park Assist, Lane Assist και Front Assist με City Emergency Brake, αλλά στο μέλλον τα οχήματα θα μπορούν να αναζητούν χώρους στάθμευσης ή να ταξιδεύουν στον αυτοκινητόδρμο χωρίς ανθρώπινη βοήθεια. Με λίγα λόγια, το όχημα θα επιταχύνει, θα φρενάρει και θα στρίβει, μόνο του.

Η καμπάνια της οικογένειας IQ.Drive προωθείται ήδη στη Γερμανία και το 2019 θα ακολουθήσουν κι άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Από τις 20 του μηνός, μάλιστα, μεταδίδεται και μια διαφήμιση για αυτόν τον σκοπό, που ξεκινά, δείχνοντας ένα αγόρι να σκέφτεται το μέλλον της αυτοκίνησης. Αναφέρει παραδείγματα μερικών συστημάτων για αυτοκίνητα της Volkswagen που ήδη εφοδιάζονται ή θα εφοδιάζονται σε μελλοντικά μοντέλα, όπως τα Remote Control Parking, Traffic Jam Assist και Travel Assist.

Εν τέλει, το αγόρι ρωτά: «Μήπως στο μέλλον η οδήγηση θα είναι βαρετή, αν το αυτοκίνητο τα κάνει όλα μόνο του;». Βρίσκει την απάντηση όταν ξεπροβάλλει από το πίσω μέρος ενός Volkswagen ID. Vizzion. Δείχνοντάς το, το αγορί λέει: «Έι, έλα τώρα, αυτό είναι βαρετό;».

Η διαφήμιση θα μεταδίδεται και στο διαδίκτυο, ενώ μέσω διαφόρων αφισών, ηλεκτρονικών πινάκων και βίντεο σε εμπορικά κέντρα, θα προωθήσουν περαιτέρω την οικογένεια IQ.Drive, που σιγά σιγά θα «εισβάλει» στο Instagram και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ