Άνοδο εμφάνισαν τα SUV της Ford στην Ευρώπη

Άνοδο εμφάνισαν τα SUV της Ford στην Ευρώπη

Το ποσοστό πωλήσεων για τα EcoSport, Kuga και Edge ανήλθε στο 21%, κάτι που σημαίνει πάνω από 259.000 παραδόσεις.

Σχεδόν τιςν 259.200 έφτασαν στην Ευρώπη οι πωλήσεις των SUV της Ford και πρόκειται για τα EcoSport, Kuga και Edge. Αυτό αφορά το 11μηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου και έχοντας απομείνει ακόμα ένας μήνας, ο παραπάνω αριθμός μετατρέπει το 2018 στην καλύτερη χρονιά της φίρμας στη «Γηραιά ήπειρο».

Συγκριτικά με το 2017, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 21% και μεγάλο ρόλο στην αύξηση έπαιξε το EcoSport, το οποίο από τη μεριά του αύξησε τις δικές του πωλήσεις κατά 105%. Την ίδια στιγμή και για το ίδιο διάστημα, το Kuga σημείωσε αύξηση 27% σε σχέση με το 2017 (Ιαν.-Νοέ.).

Από την αρχή του έτους, η Ford έχει πουλήσει πάνω από 104.600 EcoSport. Το μοντέλο διαθέτει το Intelligent All-Wheel Drive, ενώ προσφέρει παράλληλα πολλές επιλογές εξατομίκευσης, διάφορες αποχρώσεις οροφής και τεχνολογίες όπως συνδεσιμότητα SYNC 3, Adjustable Speed Limiter και κάμερα οπισθοπορείας.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, η εταιρεία πούλησε 145.300 Kuga. Το μοντέλο προσφέρει άνεση στην οδήγηση, αλλά και ασφάλεια χάρη στα συστήματα Active Park Assist με Perpendicular Parking και Adaptive Front Lighting System μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο Edge, οι πωλήσεις του ανέρχονται σε πάνω από 34.000 από το 2016 όταν και λανσαρίστηκε στην αγορά. Έχει στιλ, σπορ χαρακτήρα και ποιότητα και βοηθά τον οδηγό σε πολλές περιπτώσεις με τους αισθητήρες και τις κάμερες που διαθέτει, ενώ μερικά συστήματα που ξεχωρίζουν, είναι τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring.

Τέλος, η Ford έχει λανσάρει και την οικογένεια Active, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα Focus Active, Fiesta Active και KA+ Active, που έχουν crossover χαρακτήρα και συνδυάζουν το σκληροτράχηλο στιλ με την ευελιξία.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ