Διάκριση για το νέο Citroen Berlingo

Διάκριση για το νέο Citroen Berlingo

Το νέο μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» από το Autobest για το 2019.

Τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» από το Autobest για το 2019 κατέκτησε το νέο Citroen Berlingo. Όπως κάθε χρόνο, από το 2001, έτσι και φέτος, η επιτροπή του Autobest ξεχώρισε το αυτοκίνητο που έλαβε τους περισσότερους ψήφους από τους δημοσιογράφους 31 χωρών.

Τα αυτοκίνητα αξιολογούνται με βάση 13 κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη σχέση αξίας/τιμής, τη σχεδίαση, την άνεση, καθώς και με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται μεταξύ άλλων.

Η πανευρωπαϊκή παραπάνω διάκριση, αφορά την επιβατική έκδοση του Berlingo, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων του Αννόβερου, το μοντέλο απέσπασε τον τίτλο «International Van of the Year 2019» και αυτό αφορούσε την επαγγελματική εκδοχή του.

Δηλώσεις για την ανακήρυξη του νέου Berlingo ως «Καλύτερο Αυτοκίνητο για την Ευρώπη», έκανε ο κ. Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της Citroen, που είπε. «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Autobest που το συγκεκριμένο βραβείο (Best Buy Car of Europe) απονέμεται στον ίδιο κατασκευαστή για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ο περσινός νικητής ήταν το Citroen C3 Aircross Compact SUV. Φέτος, το Νέο Citroen Berlingo κατάφερε να ξεχωρίσει από τους αντιπάλους του ακολουθώντας την ίδια λογική εξέλιξης. Τα στοιχεία που το έκαναν να διακριθεί είναι ο εκσυγχρονισμένος σχεδιασμός, οι προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και οι κινητήρες τελευταίας γενιάς Euro 6.2 που αναβάθμισαν την εικόνα των αυτοκινήτων του είδους στο σύνολό τους».

Πηγή: Citroen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ