Νέα αγωνιστική σειρά ελαστικών από την Goodyear

Νέα αγωνιστική σειρά ελαστικών από την Goodyear

Η σειρά αποτελείται από τρεις κατηγορίες (SuperSport, SuperSport R and SuperSport RS), μειώνοντας την απόσταση πέδησης και τους χρόνους στην πίστα.

Τη νέα αγωνιστική σειρά ελαστικών Eagle F1 SuperSport για τον δρόμο και την πίστα παρουσίασε η Goodyear. Η σειρά αποτελείται από τρία ελαστικά κατηγορίας Ultra-Ultra-High Performance (UUHP), με ονομασία Eagle F1 SuperSport, SuperSport R και SuperSport RS. Με αυτά τα ελαστικά, μειώνεται η απόσταση πέδησης και ο χρόνος στην πίστα, ενώ βελτιώνεται η απόκριση του οχήματος στις στροφές μεταξύ άλλων.

Το Eagle F1 SuperSport εξασφαλίζει άμεσες αλλαγές κατεύθυνσης χάρη στο φαρδύ πάτημά του, ενώ η εξωτερική του πλευρά παρέχει έλεγχο κατά τη διάρκεια μετατόπισης του βάρους στις στροφές. Το ελαστικό κατασκευάστηκε για στεγνό οδόστρωμα, αλλά χάρη στην κατασκευή σχεδιασμού τύπου U, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βρεγμένο. Οι διαστάσεις που θα εισαχθούν είναι από 18 έως 21 ίντσες διάμετρο, με πλάτος από 205 έως 305mm και πλάτους προς ύψος 45 προς 30. Το ελαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, όπως τα Volkswagen Golf GTI, BMW M3 και Mercedes-AMG C63, αλλά και σε καθημερινά supercars, όπως η Porsche 911 Turbo.

Το Eagle F1 SuperSport R από τη μεριά του αυξάνει την πρόσφυση και την ακρίβεια στην πίστα. Η πρόσφυση αυξάνεται από τη χρήση υψηλής τριβής, ενώ η σταθερότητα στις στροφές εξασφαλίζεται από τις αυλακώσεις στο εσωτερικό του πέλματος κάτω από τις ακραίες δυνάμεις περιστροφής του ελαστικού. Οι διαστάσεις είναι από 18 έως 21 ίντσες, με πλάτος από 205 έως 305mm και πλάτους προς ύψος από 25 έως 40. Το ελαστικό απευθύνεται σε οχήματα με επίκεντρο την απόδοση, όπως τα Volkswagen Golf Club, BMW M4 CS και Porsche 911 GT3.

Τέλος, το Eagle F1 SuperSport RS είναι ένα ελαστικό που χρησιμοποιείται κυρίως στους αγώνες. Μπορεί, πάντως, να χρησιμοποιηθεί και στον δρόμο. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και απόδοση σε στεγνές συνθήκες, με τις διαστάσεις που θα παραγγελθούν τον προσεχή Μάρτιο να είναι 265/35 ZR20 και 325/30 ZR21.

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ