Τεχνολογία έξυπνου αποτυπώματος από τη Hyundai

Τεχνολογία έξυπνου αποτυπώματος από τη Hyundai

Η νέα τεχνολογία παρέχει μέγιστη ασφάλεια και εφοδιάζει το 2019 Santa Fe SUV, επιτρέποντας στον χειριστή να εκκινήσει το όχημα, δίχως κλειδί.

Η Hyundai Motor Company  παρουσίασε τη νέα τεχνολογία έξυπνου αποτυπώματος, χάρη στην οποία επιτρέπει στον οδηγό, όχι μόνο να ξεκλειδώνει τις πόρτες, αλλά και να εκκινεί τον κινητήρα. Το νέο σύστημα θα εφοδιάζει το Santa Fe, με το νέο μοντέλο να λανσάρεται στο πρώτο τέταρτο του 2019.

Για να ξεκλειδωθεί το όχημα, ο οδηγός χρειάζεται απλά να τοποθετήσει το δάχτυλό του στον αισθητήρα που υπάρχει στο πόμολο της θύρας. Το αποτύπωμα αναγνωρίζεται από το όχημα και έτσι ο οδηγός, μπορεί να ακουμπήσει το μπουτόν έναυσης και να εκκινήσει το όχημα, αφού ο έτερος σένσορας αναγνωρίσει το αποτύπωμα.

Μάλιστα, χάρη σε αυτό το σύστημα, ο χειριστής μπορεί να εξατομικεύσει μερικά στοιχεία, όπως τη θέση των καθισμάτων, τη διασύνδεσή του, την κλίση των καθρεπτών, τη θερμοκρασία, τη θέση του τιμονιού και άλλα πολλά.

Το σύστημα είναι πάρα πολύ ασφαλές, όπως υποστηρίζει η εταιρεία και ο σένσορας μπορεί να ελέγξει αν το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι του ιδιοκτήτη, ενώ αναγνωρίζει ακόμα και αν αυτό είναι ψεύτικο. Αναγνωρίζοντας τα ηλεκτρικά σήματα του αποτυπώματος, η περίπτωση να παραβιαστεί το όχημα ανέρχεται στη μία στις 50.000 και είναι πέντε φορές πιο αποτελεσματικό από τα συμβατικά κλειδιά και τα έξυπνα κλειδιά. Με το σύστημα dynamic update από εκεί και πέρα, αυξάνεται το ποσοστό αξιοπιστίας και επιτυχίας της λειτουργίας του.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ