Εικονική οδήγηση στο BMW Vision iNext

Στην Έκθεση του Λας Βέγκας, οι επισκέπτες θα οδηγήσουν εικονικά το μοντέλο, ενώ παρουσιάζεται και το σύστημα Intelligent Personal Assistant.

Εικονική οδήγηση στο BMW Vision iNext | to10.gr

Την ευκαιρία να οδηγήσουν εικονικά το BMW Vision iNext στην Έκθεση του Λας Βέγκας, έχουν οι επισκέπτες. Υπάρχει ένας προσομοιωτής, όπου εκεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της φίρμας, κινείται αυτόνομα, είναι πλήρως διασυνδεδεμένο, ενώ παρουσιάζεται και η λειτουργία BMW Intelligent Personal Assistant, που μπορεί να προσαρμόζει την ατζέντα της ημέρας, αλλά και να σχεδιάζει τις δραστηριότητες για το ταξίδι.

Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν εικονικά το αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο, στο πρόγραμμα «Ease», όπου αλληλεπιδρά με το σύστημα Intelligent Personal Assistant, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουν διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως είναι πχ. μια τηλεδιάσκεψη. Με την αυτοματοποιημένη οδήγησή του και την έξυπνη συνδεσιμότητά του, αλλά και το καινοτόμο εσωτερικό του, βελτιώνει την ποιότητα διαμονής στην καμπίνα, κάνοντας τη ζωή των επιβαινόντων καλύτερη.

Με το BMW Intelligent Personal Assistant, το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα για αλληλεπίδραση. Το σύστημα αυτό, εφοδιάζει και τη νέα BMW X5, που θα το ενσωματώσει στην γκάμα της από τον Μάρτιο και μετά και αξίζει να τονιστεί πως καλωσορίζει τους επισκέπτες στην Έκθεση μέσω διάφορων ήχων και φωτισμού.

Πέραν των παραπάνω, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την αυτοματοποιημένη μοτοσικλέτα R 1200 GS, που βοηθά τον οδηγό στις μανούβρες και τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και τη νέα BMW X7.

Πηγή: BMW

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο