Επένδυση στην καινοτομία από την FCA

Ο Όμιλος επενδύει εδώ και χρόνια στην καινοτομία, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και φιλικότερες προς το περιβάλλον.


Επένδυση στην καινοτομία από την FCA | to10.gr

Διαχρονικά επενδύει στην καινοτομία η Fiat Chrysler Automobiles. Η συνεχής εξέλιξη νέων τεχνολογιών, που μεταφέρεται αργότερα στα αυτοκίνητα παραγωγής, άνοιξε νέους δρόμους στον χώρο της αυτοκίνησης.

Πρόσφατα, ανανεώθηκε η συνεργασία της FCA με το Πολυτεχνείο του Τορίνο έως το 2022, ενώ οι νέοι κινητήρες FireFly της Fiat και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Alfa Chassis Domain της Alfa Romeo, αποτελούν μερικούς από τους καρπούς της καινοτομίας.

Περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στα 87 κέντρα εξέλιξης του ομίλου, ο οποίος έχει κατοχυρωμένες περισσότερες από 11.800 πατέντες και σχεδόν 1.900 είναι αποκλειστικά τα σχέδια/τεχνολογίες.

Σε συνδυασμό με την προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών, η Fiat κατέχει υψηλή θέση στην Ευρώπη, τόσο στα αυτοκίνητα πόλης, όπως είναι τα Fiat 500 και Fiat Panda, όσο και στα οχήματα, που για την κίνησή τους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG).

Πηγή: FCA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο