Εγκρίθηκε η πώληση ποσοστού μετοχών στο BMW Group

Εγκρίθηκε η πώληση ποσοστού μετοχών στο BMW Group

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Brilliance China Automotive Holdings Ltd. (CBA), εγκρίθηκε η πώληση μεριδίου 25% της BBA στο BMW Group.

Η πώληση μεριδίου 25% της BBA στο BMW Group, εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια Ειδικής Γενικής Συνέλευσης της Brilliance China Automotive Holdings Ltd. (CBA), με περίπου το 63% των μετόχων να ψηφίζει υπέρ.

Ήδη από τον Οκτώβριο είχε γνωστοποιηθεί πως ο Όμιλος σκοπεύει να αυξήσει το μερίδιό του στην ΒΒΑ, από 50% σε 75%, με τους εταίρους να υπογράφουν τη συμφωνία. Να σημειωθεί πως η συμβατική περίοδος που επρόκειτο να λήξει το 2028, παρατείνεται έως το 2040.

Στόχος του BMW Group είναι να ενισχύσει τη συνεργασία του με τη CBA, να αυξήσει την παραγωγή στο Σενιάνγκ και να συνεχίσει την επέκταση της τοπικής παραγωγής πρόσθετων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των νέων ενεργειακών οχημάτων (new energy vehicles-NEVs).

Από εκεί και πέρα, έχει ήδη ανακοινωθεί μια επένδυση σε νέες και υπάρχουσες δομές στο Σενιάνγκ για τα επόμενα χρόνια. Στο Τιεξί, η δυναμικότητα παραγωγής θα διπλασιαστεί και με το ευέλικτο σύστημά της, η νέα μονάδα θα μπορεί να κατασκευάζει οχήματα με πλήρως ηλεκτρικά, μερικώς ηλεκτρικά και συμβατικά συστήματα κίνησης σε μία γραμμή παραγωγής.

Στο γειτονικό εργοστάσιο στο Νταντόνγκ, θα υπάρξουν κι εκεί έργα επέκτασης και ως εκ τούτου, θα στεγάσει μελλοντικές εκδόσεις BMW.

Πηγή: BMW Group

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ