Ο Γουέιν Γκρίφιθς στο τιμόνι της Cupra

Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Cupra αναλαμβάνει ο Γκρίφιθς.

Ο Γουέιν Γκρίφιθς στο τιμόνι της Cupra | to10.gr

Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Cupra αναλαμβάνει ο Γουέιν Γκρίφιθς, εκτελώντας παράλληλα χρέη Executive Vice-president Sales and Marketing στη Seat.

Ο Γκρίφιθς θα καθοδηγήσει την ομάδα των ανθρώπων που εργάζονται για τη μάρκα, προκειμένου να κερδίσουν το κοινό που ζητά ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Στις δηλώσεις του ο Γκρίφιθς τόνισε. «Η Cupra είναι συνώνυμο της φινέτσας και της μοναδικότητας. Είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε από λάτρεις των αυτοκινήτων και όσους αισθάνονται πάθος για τη σχεδίαση, την αγωνιστικότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις. Η Cupra ξεπερνά όλες τις προσδοκίες μας και θέλουμε να συνεχίσουμε την εδραίωση αυτής της νέας μάρκας, κατακτώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις αυτοκινήτων. Τώρα είναι η ώρα να πατήσουμε το γκάζι».

Υπό την καθοδήγηση του προέδρου της Seat, Λούκα ντε Μέο, τα άλλα τέσσερα μέλη του ΔΣ της Cupra είναι ο Seat Vice-president Finance, Χόλγκερ Κίνστσερ, ο Seat Vice-president R&D Ματίας Ράμπε, ο Seat Vice-president Legal Services and Good Governance Λουί Κομά και ο Seat Vice-president Sales and Marketing, Γουέιν Γκρίφιθς.

Πηγή: Cupra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο