Το νέο NissanConnect εφοδιάζει το Nissan Micra

Το νέο NissanConnect εφοδιάζει το Nissan Micra

Το σύστημα ενημερωδιασκέδασης της Nissan, προσθέτει μια σειρά νέων δυνατοτήτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο Micra.

Με το νέο NissanConnect εφοδιάζεται πλέον το Nissan Micra, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ανεβάσει επίπεδο τη «σχέση» με το όχημά του. Οι εφαρμογές που είναι συμβατές με το σύστημα, είναι πολλές και μέσω της οθόνης των επτά ιντσών, ο οδηγός μπορεί να πληροφορηθεί για όλα όσα τον ενδιαφέρουν.

Οι νέες υπηρεσίες είναι οι εξής:

Αναζήτηση ενιαίας γραμμής: Αυτή η νέα λειτουργία του συστήματος πλοήγησης, επιταχύνει και απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης ενός προορισμού.

Εξατομίκευση: Η οθόνη είναι αφής και ο χειριστής μπορεί να μεταφέρει στην επιφάνεια εργασίας, διάφορες συντομεύσεις των εφαρμογών.

Φωνητικές εντολές: Αυτό μπορεί να γίνει μέσω μπουτόν στο τιμόνι, να τηλεφωνήσει, να διαβάσει μηνύματα και να ελέγξει τον ήχο της έντασης.

Apple Carplay και Android Auto: Διατίθενται στάνταρ στις εκδόσεις Acenta, N-Connecta, N-Sport και Tekna του Nissan Micra.

Δισδιάστατοι χάρτες: Δυνατότητα μεγέθυνσης/σμίκρυνσης για πιο λεπτομερή ή μεγαλύτερη σε εύρος «πληροφόρηση».

Find My Car: Το σημείο στάθμευσης μπορεί να καταγραφεί, καθώς οι χρήστες χρησιμοποιούν την πλοήγηση μέσω του smartphone για να μεταβούν στον τελικό προορισμό τους.

Premium Traffic από την TomTom: Ακριβείς πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο για τη μείωση της απόστασης της πορείας. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για πέντε χρόνια και μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλον ιδιοκτήτη.

Εφαρμογή πλοήγησης Door to Door: Διαθέσιμο μέσω των Apple Store ή Google Play, ο χειριστής την κατεβάζει στο κινητό του και έχει πλήρη πρόσβαση στο νέο NissanConnect.

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι πριν την αναχώρηση/αποστολή προορισμού στο αυτοκίνητο: Σε συνδυασμό με την εφαρμογή πλοήγησης Door to Door, ο χειριστής επιλέγει τον προορισμό στο smartphone και εν συνεχεία τον στέλνει στο Micra. Η καθοδήγηση θα αρχίσει μόλις εκκινήσει το όχημα.

Λογισμικό Over The Air (OTA) και ενημερώσεις χαρτών: Οι πελάτες μπορούν να τα κατεβάσουν μέσω σημείου wi-fi στο κινητό τους.

-Ο πίνακας οργάνων έχει επανασχεδιαστεί για να παρέχει επιπρόσθετες πληροφορίες στον οδηγό, όταν λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα. Επίσης, με τη λειτουργία turn-by-turn, μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ