Νέα υπηρεσία test drive από τη Volkswagen

Νέα υπηρεσία test drive από τη Volkswagen

Ο Γερμανός κατασκευαστής διευκολύνει τους πελάτες του, εγκαινιάζοντας μια πιλοτική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων από τον στόλο της.

Η Volkswagen ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία μιας νέας υπηρεσίας που αφορά τους εταιρικούς της πελάτες, καθώς χάρη στο live chat, υπάρχει δυνατότητα test drive αυτοκινήτων του στόλου της. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα και σε ώρες όπου διευκολύνονται όλες οι πλευρές.

Οι υποψήφιοι πελάτες εισάγουν το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και το επιλεγμένο όχημα στο chat box και στη συνέχεια συνδέονται γρήγορα με έναν σύμβουλο, ο οποίος συγκεντρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών του επιθυμητού οχήματος και ύστερα οργανώνει το test drive.

Μετά την έγκριση του αιτήματος, η διάρκεια του test drive καθορίζεται από τον οδηγό, με τον διαχειριστή από εκεί και πέρα, να ελέγχει τη διαθεσιμότητα του οχήματος από τον στόλο της Volkswagen.

Αφού συμφωνηθούν οι ημερομηνίες με τον πελάτη, το «εισιτήριο» κρατείται, το αυτοκίνητο παραδίδεται στη διεύθυνση του πελάτη και παραλαμβάνεται από μια τοποθεσία κατάλληλη για τον πελάτη.

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τα μέσα Μαρτίου.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ