Νέα σειρά ελαστικών Diablo από την Pirelli

Νέα σειρά ελαστικών Diablo από την Pirelli

Η σειρά αναβαθμίζεται με τα υπερμαλακά SCX, με τις μεγαλύτερες διαστάσεις των Superbike slicks και τις δύο διαφορετικές γόμες των βρόχινων Diablo.

Την ανανεωμένη σειρά των ελαστικών Diablo παρουσιάζει η Pirelli, η οποία τα προορίζει, όχι μόνο για τους ανά τον κόσμο μοτοσικλετιστές, αλλά και για τους αναβάτες αγώνων για εκτεταμένη χρήση στην πίστα.

Η γκάμα των ελαστικών περιλαμβάνει:

-Νέες γόμες για τα Diablo Superbike slicks στις στάνταρ διαστάσεις 120/70 ZR 17 εμπρός και 200/60 ZR 17 πίσω.

-Νέα Extrasoft SCX διαστάσεων 200/65 για τα Diablo Superbike slicks, που διαθέτουν πολύ μαλακή γόμα και σχεδιάστηκαν για την προετοιμασία των δοκιμών για τη χρήση του ελαστικού Superpole και πιθανώς για το World Superbike Championship Sprint-Race, που επισήμως θα ονομάζεται Tissot Superpole Race. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα SCX θα εξελίσσονται για να διαμορφωθεί το καλύτερο και στο τέλος της σεζόν, θα είναι διαθέσιμο και για τους μοτοσικλετιστές.

-Νέα μεγαλύτερη διάσταση Diablo Superbike slicks, αλλά μόνο με συνδυασμό γόμας SC1 (διάσταση 125/70 ZR17) εμπρός και SC0 (διάσταση 200/65 ZR17) πίσω.

-Βρόχινα ελαστικά Diablo με καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος και διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές γόμες, αναλόγως με τη θερμοκρασία λειτουργίας.

-Νέο Diablo Supercorsa SC, ελαστικό με αυλακώσεις, που βρίσκεται τώρα στην τρίτη γενιά του και έχει ανασχεδιαστεί πλήρως στους τομείς της κατασκευής, του προφίλ και του πέλματος, για πιο σταθερή απόδοση.

Πηγή: Pirelli

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ