Η Seat εκπαιδεύει περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους

Η Seat εκπαιδεύει περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους

Η εταιρεία εγκαινίασε τα μαθήματα «Always Learning», προκειμένου να εκπαιδευτούν οι υπάλληλοί της και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών.

Την ευκαιρία να προετοιμάσει τους υπαλλήλους της για τις μελλοντικές προκλήσεις βρήκε η Seat, η οποία εγκαινίασε τα μαθήματα «Always Learning». Φτάνουν τον αριθμό των 150 και σχετίζονται με την ψηφιοποίηση και τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Έτσι, η εταιρεία επιτρέπει στους υπαλλήλους της να κάνουν τις δικές τους εκπαιδευτικές επιλογές, ακόμα και αν το περιεχόμενο δεν έχει άμεση σχέση με την τρέχουσα εργασία τους. Ως εκ τούτου, προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο πρόσθετες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.

Το 2018, η εταιρεία αύξησε τον αριθμό των μαθημάτων κατά 237% και στόχος είναι η μελέτη ενός μεγάλου φάσματος θεμάτων στα πεδία του μετασχηματισμού και της ψηφιοποίησης, αλλά και η απόκτηση γνώσης νέων επαγγελμάτων. Τα μαθήματα προσφέρονται σε συνεργασία με την πλατφόρμα Coursera και την ακαδημία Foxize.

Έχοντας αποκτήσει τη σχετική πιστοποίηση, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να απασχοληθούν με τα τεχνικά προγράμματα της επιστήμης των δεδομένων, της μηχανικής εκμάθησης ή της επιχειρησιακής ανάλυσης.

Το πρόγραμμα έχει δύο προσεγγίσεις: μια ομάδα μαθημάτων μικρής διάρκειας και δυναμικής και μια δεύτερη, μεγάλης διάρκειας, προηγμένων. Η φίρμα από εκεί και πέρα, εφάρμοσε πρόσφατα το Πρόγραμμα Ψηφιακών Δεξιοτήτων, που στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων. Τα αποτελέσματα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος κατάρτισης, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να προχωρά με τον δικό του ρυθμό και επίπεδο γνώσεών του.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ