Γραφείο τεχνολογίας στο Ισραήλ από τον Όμιλο BMW

Γραφείο τεχνολογίας στο Ισραήλ από τον Όμιλο BMW

Ο Όμιλος προγραμματίζει συνεργασία μεταξύ ιδρυτών και πανεπιστημίων για τη διερεύνηση τάσεων και τεχνολογιών στη χώρα.

Στα πλάνα του BMW Group αποτελεί ένα γραφείο τεχνολογίας στο Ισραήλ, το οποίο θα ερευνήσει τις τάσεις των τεχνολογιών στη χώρα. Θα αποτελείται από μια μικρή ομάδα, η οποία από τη μεριά της θα επιδιώξει συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια.

Το γραφείο θα πλαισιώσει ήδη τα υπάρχοντα σε ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία και Νότια Κορέα και σε στενή συνεργασία με τα κέντρα εξέλιξης του Μονάχου, κάθε μονάδα είναι σημαντική προκειμένου να διασφαλιστεί από νωρίς η πρόσβαση σε τάσεις και τεχνολογίες, καθώς, σκοπός στο μέλλον είναι τα καλύτερα δυνατά προϊόντα στους πελάτες.

Ο Κλάους Φρέχλιχ, μέλος Δ.Σ. BMW AG στον τομέα της Εξέλιξης, τόνισε. «Το Τελ Αβίβ θεωρείται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες startup σκηνές σε όλο τον κόσμο – κυρίως σε πολύ σημαντικούς μελλοντικούς τομείς για εμάς, όπως η αυτόνομη οδήγηση και η συνδεσιμότητα. Εδραιώνοντας την παρουσία μας στο Τελ Αβίβ, θα εξασφαλίσουμε άμεση πρόσβαση στις σχετικές τάσεις και τεχνολογίες, είτε μέσω startups ή μέσω ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων».

Το Γραφείο Τεχνολογίας του BMW Group στο Τελ Αβίβ πρόκειται να ενταχθεί στον τεχνολογικό κόμβο του Ισραήλ μέσα στο 2019.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ