Διάκριση για το Hyundai i20

Διάκριση για το Hyundai i20

Αναδείχθηκε «Used Car of the Year» στα βραβεία FirstCar της Μεγάλης Βρετανίας, έχοντας επίσης κερδίσει το βραβείο «Used Car of the Year έως € 10.000».

Διάκριση για το Hyundai i20, το οποίο αναδείχτηκε «Used Car of the Year» στα βραβεία FirstCar της Μεγάλης Βρετανίας. Να σημειωθεί πως νωρίτερα, κέρδισε το βραβείο «Used Car of the Year έως € 10.000». Οι κριτές ξεχώρισαν το μοντέλο για την αξιοπιστία και την ποιότητά του, αλλά και για τη δυνατότητα μεταβίβασης της 5ετούς εγγυήσεώς του.

Ενδεικτικά τα λόγια του Ντέιβιντ Μότον, εκδότη του FirstCar, που είπε. «Το Hyundai i20 είναι μια εξαιρετική επιλογή μεταχειρισμένου οχήματος για κάθε καινούργιο οδηγό. Είναι ασφαλές, εύκολο στην οδήγηση και πολύ πρακτικό. Επιπρόσθετα, όποιος αγοράζει το i20 που είναι κάτω των πέντε ετών, θα εξακολουθήσει να επωφελείται από το υπόλοιπο της εγγύησης έως την λήξη των πέντε ετών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πρώτους αγοραστές που προσπαθούν να αποφύγουν πιθανά κόστη από ατυχήματα».

Το i20 διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Hyundai SmartSense, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα συστήματα Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist), Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning System), Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Attention Warning) και Υποβοήθησης Λειτουργίας Προβολέων (High Beam Assist).

Τα βραβεία FirstCar αποτελούν για τη Hyundai την πιο πρόσφατη διάκριση, καθώς έχουν προηγηθεί τα «Best Used Green Car» (Hyundai IONIQ) και «Best Used City Car κάτω των € 10.000» του What Car? (Hyundai i10).

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ