Νέα ελαστικά φορτηγών από την Dunlop

Νέα ελαστικά φορτηγών από την Dunlop

Πρόκειται για τα SP346 και SP446 σε διαστάσεις 17,5 και 19,5 ιντσών, με τον συνολικό αριθμό των ελαστικών να φτάνει τα 20.

Μια νέα σειρά ελαστικών για ελαφριάς χρήσης φορτηγά λανσάρει η Dunlop. Πρόκειται για τα SP346 και SP446, τα οποία έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση, καλύτερα επίπεδα πρόσφυσης και μεγαλύτερη αντοχή σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει 10 ελαστικά SP346 κινητήριου άξονα και 10 ελαστικά SP446 άξονα διεύθυνσης, τα οποία αντεπεξέρχονται παράλληλα των αναγκών ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.

Ο σχεδιασμός 3PMSF (3-Peak-Mountain-Snowflake) εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση τον χειμώνα, βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης, χαμηλή κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα ελαστικά SP346 (άξονας διεύθυνσης) και SP446 (κινητήριος άξονας) αντικαθιστούν τη σειρά SP344 και SP444 και διατίθενται σε έξι διαστάσεις με διάμετρο 17,5 ιντσών και άλλες τέσσερις με διάμετρο 19,5 αντίστοιχα, δημιουργώντας μια σειρά με σύνολο 20 νέων ελαστικών.

Αξίζει να τονιστεί, πως η επιφάνεια του πέλματος βελτιώνεται σημαντικά με το SP346, τη στιγμή που η εξοικονόμηση καυσίμων, η πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και τα επίπεδα δείκτη θορύβου μειώνονται αντίστοιχα από E σε D, D σε C και από δείκτη δύο κυμάτων σε έναν.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ