Συνεργασία Seat και Sonar+D

Συνεργασία Seat και Sonar+D

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν μια καινοτομία στο διεθνές φεστιβάλ μουσικής, δημιουργικότητας και τεχνολογίας.

Seat και Sonar+D συνεργάζονται για πρώτη φορά και λανσάρουν το Sοnar+D MasterClasses by SEAT, μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες που θα παρουσιαστούν στο Sοnar+D Auditorium by SEAT.

Το Sοnar+D είναι ένα διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2013 στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του φεστιβάλ Sοnar και συγκεντρώνει πολλές εξέχουσες προσωπικότητες, με σκοπό πώς η δημιουργικότητα επηρεάζει το παρόν και βοηθάει να φανταστούμε το μέλλον.

Το διάστημα 17-19 Ιουλίου, θα γίνουν σεμινάρια επικεντρωμένα στις διαδικασίες καινοτομίας, την αλληλεπίδραση με ρομπότ ή τον σχεδιασμό διαδραστικών περιβάλλοντων μεταξύ άλλων.

Τα σεμινάρια θα μπορούν να δεχτούν 50-80 σε κάθε συνεδρία, ενώ από τον Σεπτέμβριο, τα κύρια σεμινάρια θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας Sοnar +D.

Πέραν του παραπάνω φεστιβάλ, η Seat συνεργάζεται με το Primavera Sound, το Lollapalooza στο Παρίσι και το Wireless Festival στη Φρανκφούρτη.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ