Νέα μορφή επικοινωνίας από το BMW Group

Νέα μορφή επικοινωνίας από το BMW Group

Στην τριήμερη εκδήλωση στο BMW Welt, ο κατασκευαστής θα παρουσιάσει τη νέα πλατφόρμα infotainment BMW Group #NEXTGen.

Τη νέα πλατφόρμα infotainment BMW Group #NEXTGen, παρουσιάζει ο Όμιλος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο BMW Welt το διάστημα 25-27 Ιουνίου. Θα προβληθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου και με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος περνά σε μιαν άλλη εποχή αναφορικά με τον τρόπο παρουσίασης των μελλοντικών τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων του.

Πέραν των παρουσιάσεων νέων μοντέλων, έμφαση θα δίνεται και στις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις από όλους τους τομείς της εταιρείας: Design (Σχεδίαση), Autonomous Driving (Αυτόνομη Οδήγηση), Connectivity (Συνδεσιμότητα), Electrification (Εξηλεκτρισμός) και Services (Υπηρεσίες).

Ο Χάραλντ Κρούγκερ, πρόεδρος του ΔΣ της BMW AG, τόνισε. «Είχαμε καθορίσει με σαφήνεια τους στόχους και τη φιλοσοφία μας ήδη από το 2016 με τη Στρατηγική Number ONE > NEXT. Οι προϊοντικές προτάσεις και επενδύσεις μας στους τομείς D+ACES του μέλλοντος το αποδεικνύουν. Με το #NEXTGen ανοίγουμε νέους δρόμους επικοινωνίας με έμφαση στη διεξαγωγή διαλόγου πάνω σε θέματα ατομικής μετακίνησης. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μαζί και να προσφέρουμε λύσεις».

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ